GRAWE Hrvatska ima tri nova direktora

Autor: Objava za medije , 07. prosinac 2016. u 11:57
FOTO: PRESS

S ciljem jačanja suradnje i daljnjeg razvoja kanala agencijske prodaje i banko kanala, osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. svoj je tim zadužen za agencijsku prodaju proširilo s troje novih članova.

Ines Filipović, Hrvoje Ehman i Dalibor Sinić novi su direktori područja agencijske prodaje koji će svojim stručnim i primjenjivim znanjima te dosadašnjim iskustvom uvelike pridonijeti ostvarenju novih poslovnih ciljeva.

Ines Filipović, dipl.oec., svoje je desetogodišnje iskustvo u prodaji stekla na pozicijama voditelja ključnih kupaca u nekoliko domaćih, ali i stranih kompanija koje posluju na području Republike Hrvatske. Neposredno prije dolaska u GRAWE Hrvatska d.d. na poziciju Direktorice područja agencijske prodaje radila je na poziciji regionalnog voditelja prodaje u telekomunikacijskoj kompaniji Tele2. Ines je završila Ekonomski fakultet u Zagrebu. 

Hrvoje Ehman, univ.spec.oec., dolazi iz primarno bankarskog sektora u kojem je posljednjih 17 godina stjecao iskustvo na više funkcija – od osobnog bankara do voditelja tima. Posljednjih 9 godina radio je na rukovodećim pozicijama s visokim stupnjem samostalnosti i odgovornosti u Raiffeisen banci odakle dolazi na poziciju Direktora područja agencijske prodaje u GRAWE Hrvatska d.d. Hrvoje je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Poduzetništvo, nakon čega je svoje akademsko obrazovanje nastavio i zaključio na poslijediplomskom specijalističkom studiju, smjer financije i bankarstvo.

Dalibor Sinić, mag.ing., svoju je karijeru započeo 2005. godine kao prodajni savjetnik u Auto Hrvatska d.d. Svojim se kvalitetama vrlo brzo istaknuo i već sljedeće godine došao na rukovodeću poziciju u Auto Zubak d.o.o. Od tada Dalibor obnaša rukovodeće funkcije, najviše usmjerene na B2B sektor, kao voditelj prodaje ključnim kupcima te poslovnim korisnicima. U GRAWE Hrvatska dolazi s pozicije Voditelja odjela za poslovne korisnike Tele2, a u GRAWE Hrvatska obnašat će funkciju Direktora područja agencijske prodaje. Dalibor je završio Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu, nakon čega se kontinuirano stručno usavršava na seminarima i školama usko vezanim uz prodaju i upravljanje.

Ines Filipović i Dalibor Sinić bit će zaduženi za područja unutar regije Središnja Hrvatska, a Hrvoje Ehman za Slavoniju.

Komentirajte prvi

New Report

Close