Globalna osiguravajuća kuća Gras Savoye Willis imenovala Marka Štajduhara menadžerom za Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2014. u 11:22
Marko Štajduhar

Gras Savoye Willis predstavlja strateško partnerstvo francuskog Gras Savoye i globalnog osiguravajućeg diva Willis Group.

Nakon uspješnog ulaska na naše tržište početkom ove godine, hrvatska podružnica najvećeg francuskog, ujedno i europskog posrednika u osiguranju i reosiguranju Gras Savoye, Gras Savoye Hrvatska, zadovoljila je sve uvjete za ulazak u globalnu partnersku mrežu Gras Savoye Willis, po financijskim pokazateljima trećeg najvećeg globalnog posrednika u osiguranju i reosiguranju.

Gras Savoye Willis predstavlja strateško partnerstvo francuskog Gras Savoye i globalnog osiguravajućeg diva Willis Group.

Gras Savoye Hrvatska od 30. travnja formalno postaje dio partnerske mreže Willis Network Brokers, a menadžer za Hrvatsku bit će Marko Štajduhar, izvršni direktor Gras Savoye Hrvatska, stoji u priopćenju za medije.

Gras Savoye Hrvatska podružnica je najvećeg europskog posrednika u osiguranju i reosiguranju, Gras Savoye, koji ima 30 ureda u Francuskoj i više od 50 ureda globalno. Gras Savoye djeluje unutar partnerske mreže s Willis Group pod zajedničkim nazivom Gras Savoye Willis, koja ima više od 400 ureda koji pokrivaju sve dijelove svijeta, s oko 23.000 zaposlenih i ukupnim godišnjim prihodom većim od 4 milijarde američkih dolara.

Marko Štajduhar, izvršni direktor Gras Savoye Hrvatska i menadžer za Hrvatsku globalne mreže Willis Network Brokers ima značajno iskustvo u financijskom sektoru koje je stekao na vodećim pozicijama u domaćim financijskim institucijama, od banaka do osiguravateljskih tvrtki.

Komentirajte prvi

New Report

Close