Gianni Onorato imenovan novim izvršnim direktorom MSC Cruisesa

Autor: Objava za medije , 27. kolovoz 2013. u 13:25
Gianni Onorato

MSC Cruises danas je objavio vijest o imenovanju Giannija Onorata novim izvršnim direktorom kompanije koji će funkciju preuzeti 02. rujna 2013.

MSC Cruises danas je objavio vijest o imenovanju Giannija Onorata novim izvršnim direktorom kompanije koji će funkciju preuzeti 02. rujna 2013.

S gotovo tridesetogodišnjim iskustvom rada u industriji kružnih putovanja, Onorato suvereno vlada ovim područjem, a može se pohvaliti i upravljačkim vještinama obzirom da je više od 9 godina obavljao funkciju predsjednika kompanije Costa Crociere.

„Oduševljen sam što mi je dodijeljena ova uzbudljiva uloga, učinit ću sve što je u mojoj moći kako bi kompanija učvrstila svoju poziciju lidera u industriji. Radujem se preseljenju i početku rada s timom menadžera u Ženevi, gdje se nalazi sjedište MSC Cruises-a, u ovom značajnom trenutku rasta kompanije.“, izjavio je Onorato.

Pierfrancesco Vago, koji je ovu kompaniju u privatnom vlasništvu vodio od 2003. godine i pod čijim je vodstvom postala 3. najvećom kompanijom za kružna putovanja na svijetu, postat će predsjednikom uprave, uz povećanje opsega dužnosti. Na novoj poziciji nadgledat će i sve druge kompanije koje su dio MSC grupe, a koje imaju stratešku važnost za sektor turizma.

Ovom prigodom Vago je izjavio: “Prošli smo kroz razdoblje brzog rasta, s izgrađenih 10 novih brodova i stvorena 3 nova prototipa u periodu kraćem od 10 godina, a otvoreno je 45 ureda diljem svijeta. Uvjeren sam da će imenovanje Giannija dodatno učvrstiti našu upravljačku strukturu te, oslanjajući se na postojeće prednosti, još više potaknuti razvoj kompanije u budućnosti.“

Komentirajte prvi

New Report

Close