Finska nova Irska? Hrvate ondje čeka gomila poslova, a evo kako se prijaviti

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2018. u 11:39
Foto: Thinkstock

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednje europskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve.

Ako se želite zaposliti van Hrvatske, a Irska vam nije dovoljno zanimljiva, možda željeni posao pronađete u Finskoj. Industry Finland je online sajam na kojem se nude poslovi iz ICT sektora (informacijske i komunikacijske tehnologije), a posebno se traže programeri, koderi, web developeri, IoT stručnjaci i stručnjaci za Big Data rješenja, piše tportal.

Finska industrija se stalno širi i raste, osobito u automobilskom i pomorskom sektoru te strojarstvu gdje informacijske i komunikacijske tehnologije imaju ključnu ulogu u digitalizaciji i razvoju industrije te kao pružatelji usluga. Ukoliko vas zanima metalna, građevinska ili ICT industrija, dobra je vijest da se preko interneta možete prijaviti za posao.

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve. Ostale sajmove u organizaciji European Job Days možete pronaći ovdje, a ponudu poslova u ostalim zemljama ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close