Dubravko Tome novi direktor nabave za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2015. u 10:48
Izvor: Licencirane fotografije Zagrebačka pivovara , Autor:Zagrebačka pivovara

Dubravko Tomé u Zagrebačku pivovaru došao je 2007. godine iz IT kompanije Vemil i preuzeo položaj menadžera sekundarne distribucije.

Dubravko Tomé direktor logistike Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, imenovan je direktorom nabave za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz te tvrtke u ponedjeljak

Dubravko Tomé u Zagrebačku pivovaru došao je 2007. godine iz IT kompanije Vemil i preuzeo položaj menadžera sekundarne distribucije.

Godine 2013. preuzima dužnost direktora logistike za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tomé ima bogato iskustvo stečeno u organizaciji Supply Chain, unutar koje je, od važnijih, vodio projekt izgradnje distributivno-komercijalnog centra Zaprešić, logistički modul implementacije uvoza pivskog brenda Corona za sve kompanije Molson Coorsa u srednjoj Europi, projekt osnivanja logističkog odjela i uspostavljanja logističkih operacija za Molson Coors BiH, projekt optimizacije i uspostave efikasnih operacija direktne dostave Zagrebačke pivovare za područje Hrvatske i projekt implementacije logističkih procesa Zagrebačke pivovare u kompaniji TIA Partner.

Na novoj poziciji Dubravko Tomé bit će odgovoran za uvođenje učinkovitih programa upravljanja troškovima u svim područjima nabave, na kojima će raditi zajedno s članovima lokalnih menadžmenta Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a odgovarat će izravno potpredsjedniku nabave Molson Coorsa za Europu Alenu Crnjcu.

Komentirajte prvi

New Report

Close