Dražen Divjak novi predsjednik Uprave Panturista

Autor: Agencija VLM , 21. svibanj 2015. u 13:42
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Najveći dio svoje profesionalne karijere proveo je u tvrtkama poput Vindije, Dukata, NTL-a.

Tvrtka Panturist d.d., član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, imenovala je novog predsjednika Uprave, Dražena Divjaka, stručnjaka u području prodaje i logistike na domaćem i inozemnom  tržištu. Prethodno je obnašao funkciju generalnog direktora i člana Uprave Meggle Hrvatska gdje je uz upravljanje tvrtkom bio zadužen i za strateško planiranje i razvoj, ali je i aktivno bio uključen u sve poslovne funkcije tvrtke.

Najveći dio svoje profesionalne karijere proveo je u tvrtkama poput Vindije, Dukata, NTL-a. Iza njega je višegodišnje iskustvo u prodaji na domaćem i inozemnom tržištu, iskustvo u rukovođenju, organiziranju, planiranju i kontroli poslovanja kao i priznanja struke za najbolje poslovne rezultate te brojna poslovna postignuća iz prethodnih tvrtki.

 – Nova pozicija je uvijek novi izazov. Obzirom na trenutne procese konsolidacije putničkog transporta u regiji, iskustvo mi govori kako sam na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ali sam isto tako i svjestan odgovornosti koja je u tom smislu ispred mene. U Panturistu ćemo i dalje učinkovito provoditi regionalnu poslovnu strategiju grupacije Arriva Deutsche Bahn s posebnim naglaskom na kvalitetu usluge koja se bazira na sigurnosti, ali i zadovoljstvu naših putnika, naših zaposlenika i poslovnih partnera. Daljnji razvoj tvrtke i željeno pozicioniranje Panturista kao člana grupacije Arriva Deutsche Bahn, bazirati će se na unapređenju internih procesa, organskom rastu i akvizicijama u cilju zauzimanja pozicije vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj, izjavio je Dražen Divjak.

Komentirajte prvi

New Report

Close