Denis Jukić na čelu management portala Adriaticholidays.eu

Autor: Poslovni.hr , 25. studeni 2014. u 10:53
Denis Jukić

Riječ je o turističkom portalu koji u narednim godinama planira postati jedna od ključnih platformi za dovođenje velikog broja stranih gostiju u Hrvatsku.

Denis Jukić, dugogodišnji turistički djelatnik koji je tijekom karijere obnašao vodeće funkcije u nekim od ključnih domaćih i regionalnih turističkih kompanija, preuzeo je upravljanje Adriatic Holidaysa, turističkog portala koji u narednim godinama planira postati jedna od ključnih platformi za dovođenje velikog broja stranih gostiju u Hrvatsku.

Adriatic Holidays je osnovan s ciljem integriranja cjelovite turističke ponude putem internet platforme usmjeren na B2B i B2C segmente. Ključne poslovne i promotivne aktivnosti portala odnose se na emitivnih tržišta Scandinavije, Velike Britanije, Njemačke, regije zapadnog mediterana te CIS tržišta zajednice nezavisnih država bivšeg Sovjetskog saveza.

Jukić ističe kako je pred njim velik izazov ostvarenja zadanih ciljeva. „Adriatic Holidays nastojat će u godinama koje dolaze ostvariti zacrtane planove ostvarenja godišnje stope rasta od 25%. Želja nam je etablirati brand AH! kao prefirirani odabir poslovnih partnera te gostiju gostiju željnih iskustva odmora u Hrvatskoj. Nakon stečenih iskustava u hotelskoj industriji i turoperaterskom poslovanju, zadaća koja je preda mnom predstavlja novi iskorak realizacije poslovnih dosega uvođenjem i koordiniranjem vodećih turističkih subjekata kao partnera u ovom projektu„.

Tijekom dvadesetogodišnje karijere u turizmu, Jukić je između ostalog obnašao funkcije predsjednika Uprave Atlas d.d., zatim direktora konzultantske kuće „T.C. i partneri“, specijalizirane za upravljanje i savjetovanje u turizmu i hotelijerstvu. Od 2000. do danas, obnašao je funkcije direktora službe receptive u Generalturistu, direktora-predsjednika Uprave Hotel Bonavia d.d., direktora agencije Adraitic Luxury Services te direktora tvrtke Jadranski luksuzni hoteli d.o.o..

Komentirajte prvi

New Report

Close