Dejan Ljuština primljen u partnerstvo PwC-a kao voditelj konzaltinga za Hrvatsku i Sloveniju

Autor: Poslovni.hr , 01. srpanj 2014. u 14:45
Dejan Ljuština (Zarko Basic/PIXSELL)

S 1. srpnjem 2014., Dejan Ljuština je primljen u partnerstvo PwC-a. Kao partner, Dejan Ljuština će voditi konzalting u PwC-u u Hrvatskoj i Sloveniji.

S 1. srpnjem 2014., Dejan Ljuština je primljen u partnerstvo PwC-a. Kao partner, Dejan Ljuština će voditi konzalting u PwC-u u Hrvatskoj i Sloveniji, priopćeno je iz PwC-a. On će također voditi tim stručnjaka za telekomunikacije i energetiku u regiji jugoistočne Europe.

Od dolaska u PwC na poziciju direktora 2012. godine, Dejan je pomogao izgraditi i razviti konzultantski tim u Hrvatskoj i regiji. Vodio je projekte vezane uz organizacijsko restrukturiranje, izradu strategija, optimizacije troškova, modele regulacije tržišta te komercijalna i operativna dubinska snimanja za brojne klijente.

Dejan Ljuština je komentirao: „Čast mi je biti primljen u partnerstvo PwC-a i radujem se izazovima koji mi predstoje. Moj glavni fokus će biti daljnji razvoj naših centara izvrsnosti u sektorima telekomunikacije, energetike i maloprodaje, a kao lider odgovoran za Hrvatsku i Sloveniju, pomoći ću proširiti našu prisutnost i drugim važnim sektorima, kao što su financijske usluge, transport i logistika. Također ću raditi na daljnjoj izgradnji odnosa s klijentima u jugoistočnoj Europi i dalje razvijati velike kapacitete i sposobnosti našeg tima.“

Nakon što je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Dejan je stekao titulu magistra ekonomije i poslovne administracije na IEDC School of Management (EMBA) na Bledu u Sloveniji. Često sudjeluje na domaćim i međunarodnim konferencijama, predavanjima, okruglim stolovima i drugim poslovnim događanjima.

Komentirajte prvi

New Report

Close