Croata u svoj tim dovela stručnjaka iz HGK

Autor: Poslovni.hr , 05. studeni 2012. u 13:32
Rajko Ružička

Ružička je stručnjak s dugogodišnjom karijerom u području marketinga i prodaje na stranim tržištima.

U skladu s poslovnom strategijom širenja na međunarodna tržišta, Croata je u svoj tim dovela stručnjaka za prodaju na međunarodnim tržištima iz Hrvatske gospodarske komore, Rajka Ružičku koji dolazi iz HGK gdje je godinama radio na promociji hrvatskog gospodarstva na međunarodnim tržištima. U Croata timu će preuzeti funkciju potpredsjednika Uprave za prodaju i međunarodno poslovanje, priopćeno je iz tvrtke.

"Croata ima bogatu povijest i zaista je primjer brenda s odličnom međunarodnom strategijom i kvalitetnim planom širenja na međunarodna tržišta. Nadam se da će moje iskustvo u poslovanju na područjima poput Kine, Poljske, Malezije, Ujedinjenog Kraljevstva, a posebno na tržištima bivšeg SSSR-a doprinijeti uspješnom pozicioniranju brenda CROATA i njene iznimne priče na tim zahtjevnim i velikim tržištima. Veseli me ulazak u utakmicu s velikim svjetskim igračima jer vjerujem da je CROATA brend koji se uspješno može boriti u međunarodnoj areni", rekao je Rajko Ružička.

Ružička je stručnjak s dugogodišnjom karijerom u području marketinga i prodaje na stranim tržištima. "U skladu sa strategijom širenja na međunarodna tržišta i ciljem Croate da bude prisutna u vodećim svjetskim metropolama pojačali smo svoj tim gospodinom Rajkom Ružičkom od kojeg doista puno očekujemo s obzirom na njegovo bogato iskustvo u međunarodnom poslovanju.", rekao je predsjednik Uprave Croate, Franjo Bušić.

Rajko Ružička ima više od deset godina radnog iskustva u području međunarodnog poslovanja, marketinga i prodaje, a specijalnost mu je istočno tržište. U Ujedinjenom Kraljevstvu je magistrirao na Međunarodnom marketingu, a dio svog poslovnog puta proveo je i radeći u Rusiji zbog čega danas tečno govori ruski.

Komentirajte prvi

New Report

Close