Ana Papež postala nova članica ALFATEC Group

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2017. u 11:25
Foto: Shutterstock

Ana Papež je u ALFATEC Group stigla iz IDC Adriaticsa i to s pozicije regionalne direktorice gdje je uspješno upravljala svim poslovnim aktivnostima kompanije u 10 zemalja.

U nastojanjima da ostvari ambicije širenja te istovremeno što kvalitetnije odgovori na sve veće zahtjeve regionalnog tržišta, tvrtka ALFATEC Group svoje redove pojačala je Anom Papež koja je imenovana voditeljicom prodaje za regionalne korporativne korisnike tvrtke.

ALFATEC Group u sklopu gotovo 30 godina djelovanja razvila je i implementirala brojna rješenja namijenjena raznim potrebama i tržištima. Prošle je godine tvrtka ostvarila osjetni rast (gotovo 10% u segmentu 'core' poslovanja), posebno u području BI i Security rješenja, stoga je logičan potez jačanja tima upravo u tom segmentu, a time ujedno opravdavaju i ambiciozne planove nastavka pozitivnog trenda rasta i u 2017. i širenja na regionalnom tržištu. Uz plasman i pozicioniranje novih rješenja i proizvoda na regionalnom tržištu jedan od važnijih ciljeva tvrtke bit će i edukacija tržišta vezano uz novi GDPR (General Data Protection Regulation, novu regulativu zaštite osobnih podataka) za koju je Alfatec Group pripremio cjelovito rješenje.

Ana Papež je u ALFATEC Group stigla iz IDC Adriaticsa i to s pozicije regionalne direktorice gdje je uspješno upravljala svim poslovnim aktivnostima kompanije u 10 zemalja: Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, Rumunjskoj te Bugarskoj. U ALFATEC Group-u će Papež biti zadužena za razvoj poslovanja, te prodaju BI i Security rješenja regionalnim korporativnim korisnicima. U ta rješenja spada i DWEM Price Comparison, jedno od najznačajnijih proizvoda tvrtke, temeljeno na DWEM BigData platformi, koje omogućava prikupljanje online podataka o cijenama proizvoda i usluga, njihovim karakteristikama te omogućava njihovu međusobnu usporedbu. Ovo rješenje već sada, u sklopu svojih e-commerce platformi, koriste neki od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj. Jedan od prioriteta Ane Papež bit će i daljnje osvajanje tržišta te nove implementacije ovog i sličnih rješenja kako bi se ALFATEC Group pozicionirao kao jedan od vodećih igrača u regiji.

„Lagani oporavak i pozitivni trendovi na tržištu su primjetni, što se može vidjeti i u pozitivnim trendovima rasta i širenja poslovanja ALFATEC Group-a. U predstojećem razdoblju maksimalno ćemo biti fokusirani u smjeru širenja i prodaje prema korporativnim klijentima, kako u Hrvatskoj tako i u regiji. Izuzetno me veseli što smo u svoje redove doveli Anu Papež koja će svojim dugogodišnjim iskustvom i izvrsnim poznavanjem prilika na tržištu uvelike doprinijeti ostvarenju tog cilja“, izjavio je Marko Kornfeld, direktor tvrtke ALFATEC Group.

Komentirajte prvi

New Report

Close