Aleksandar Egić novi predsjednik Uprave TRCZ Autoservisa

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2013. u 10:03
Aleksandar Egić

Aleksandar Egić imenovan je predsjednikom Uprave TRCZ Autoservisa d.o.o. Na novu funkciju dolazi s mjesta direktora iste tvrtke, a koja posluje u sklopu TRCZ Grupe.

Aleksandar Egić imenovan je predsjednikom Uprave TRCZ Autoservisa d.o.o. Na novu funkciju dolazi s mjesta direktora iste tvrtke, a koja posluje u sklopu TRCZ Grupe, priopćeno je iz kompanije.

Na poziciju direktora T.R.C.Z. Autoservisa d.o.o., umjesto Egića imenovan je Ranko Margalić. Margalić se nedavno pridružio timu TRCZ Autoservisa prelaskom iz tvrtke Hyundai Hrvatska.

Povod promjenama unutar upravljačkih struktura tvrtke leži u činjenici kako TRCZ Grupa nastavlja s poslovnom ekspanzijom i širenjem na razini servisnih usluga, stoji u priopćenju. "Razvojem nacionalne mreže servisnih centara AUTOPLUS servis, TRCZ Autoservis osigurava vrhunsku kvalitetu usluge pokrivajući cjelokupni teritorij Republike Hrvatske", ističu u kompaniji. Mreža AutoPlus servisa čini 20-ak servisa lociranih u svim županijskim središtima i većim mjestima u RH.

Aleksandar Egić je prije pridruživanja TRCZ Autoservisu radio kao kao član Uprave u tvrtkama Auto Krešo i Anet gdje je između ostalog bio zadužen za razvoj i izvođenje greenfield projekata i investicija.

Komentirajte prvi

New Report

Close