Aleksandar Egić novi član Uprave TRCZ Autoservisa

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2012. u 17:19
Aleksandar Egić

Posljednjih godina radio je kao član Uprave u tvrtkama poput Auto Krešo i Anet gdje je između ostalog bio zadužen za razvoj i izvođenje greenfield projekata i investicija.

Aleksandar Egić novi je član Uprave T.R.C.Z. Autoservisa d.o.o.. Na novoj dužnosti bit će zadužen za poslovanje i odgovornosti franšizne mreže.  Egić je svoje dugogodišnje iskustvo u auto industriji započeo još 1990. godine specijalizirajući se na poslovima vezanima uz nabavu, logistiku i distribuciju autodijelova. Posljednjih godina radio je kao član Uprave u tvrtkama poput Auto Krešo i Anet gdje je između ostalog bio zadužen za razvoj i izvođenje greenfield projekata i investicija.

Stupanjem na novu poziciju, Egić je naglasio kako je T.R.C.Z. Autoservis, ali i općenito TRCZ Grupa za njega velik izazov i kako se nada da će svojim zanjem i iskustvom doprinijeti rastu oba subjekta. „Moja je zadaća da u skorije vrijeme kroz realizaciju strategije poslovanja ostvarim ciljeve koji su pred nama, u prvom redu povećanje tržišnog udjela, te implementacija noviteta vezano uz svakodnevno poslovanje i odnos prema klijentima“.

Komentirajte prvi

New Report

Close