Zvečevo novi sponzor Hajduka

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. kolovoz 2015. u 16:34
Foto: Boris Ščitar / Pixsell

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić je istaknuo kako ovaj ugovor iznimno važan za splitski klub, te da je on mjesecima pripreman.

Uprave splitskog nogometnog kluba Hajduk i tvrtke za proizvodnju slatkiša "Zvečevo" iz Požege u utorak su potpisale dvogodišnji ugovor o poslovnoj suradnji po kojem će se na omotima čokolada ove tvrtke nalaziti grb Hajduka s natpisima "Samo ti" i "Volim te", a zauzvrat Hajduku će od svake prodane čokolade pripadati jedna kuna.

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić je istaknuo kako ovaj ugovor iznimno važan za splitski klub, te da je on mjesecima pripreman.

Predsjednik Uprave "Zvečeva" Marin Pucar je istaknuo kako je ovo ugovor koji je potpisao "s najvećim zadovoljstvom, a najmanjim poslovnim interesom". Istaknuo je kako u Hrvatskoj osim Crkve i Hajduka nitko ne može napraviti ovakvo zajedništvo.

"Ako se u Hrvatskoj dijelimo na Slavonce, purgere, Zagorce, Dalmatince i Istrijane, a u Dalmaciji na Splićane i vlaje, onda u Crkvi i Hajduku nema podjela", istaknuo je Pucar rekavši za sebe da je Dalmatinac koji živi u Slavoniji.

Potpisivanju ugovora u Splitu nazočio je i gradonačelnik Požege Vedran Neferović koji je rekao kako mu je drago da tvrtka iz tog grada pomaže Hajduku.

Komentirajte prvi

New Report

Close