Župan Flego i gradonačelnik Miletić susreli se s radnicima TESU-a

Autor: Poslovni.hr , 29. svibanj 2015. u 10:25
Pixsell

Župan, gradonačelnik i predsjednik GSV-a iskazali su puno podršku Upravi u iznalaženju rješenja za izlazak iz poteškoća u kojima se trenutno nalaze, kao i onog dugoročnog kako bi tvrtka nastavila s radom

Istarski župan Valter Flego, pulski gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gospodarsko-socijalnog vijeća u Istarskoj županiji Boris Sabatti nakon održane izvanredne Sjednice GSV-a na temu problematike tvrtke Uljanik TESU d.d., su 28.svibnja  posjetili TESU gdje su se susreli s radnicima i održali sastanak s Upravom poduzeća.

Župan, gradonačelnik i predsjednik GSV-a iskazali su puno podršku Upravi u iznalaženju rješenja za izlazak iz poteškoća u kojima se trenutno nalaze, kao i onog dugoročnog kako bi tvrtka nastavila s radom. Župan Flego kazao je i kako je zatražio hitan sastanak s vlasnikom TESU-a ministarstvom financija, odnosno CERP-om.

„TESU je perspektivna, izvozno orijentirana firma s dugogodišnjom tradicijom i uspjesima u svojoj djelatnosti. Ima kvalitetan kadar i prepoznatljiv proizvod za kojeg postoji interes i potražnja“,   financija, tj. CERP-a, koji jedini mogu ponuditi prihvatljivo i održivo rješenje. zahtjevima za isplatom neisplaćenih plaća.

Župan Flego i gradonačelnik Miletić, ujedno su poručili kako su složni sa zaključcima donesenim na današnjoj Sjednici GSV-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close