Živi zid poziva pristaše da u drugom krugu dopišu broj 3 i zaokruže Sinčića

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. prosinac 2014. u 13:47
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Živi zid je na svojoj internetskoj stranici napisao kako ih Sinčićev uspjeh ne iznenađuje.

Na facebook stranici Živog zida u ponedjeljak je upućen poziv prijateljima te stranke da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora i na svoj glasački listić dopišu broj 3 i zaokruže Ivana Sinčića, kako bi spriječili da ga birački odbori pribroje kandidatima HDZ-a i SDP-a.

"Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZSDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske", poručili su iz Živoga zida.

Sinčić je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio treće mjesto s 16,42 posto glasova, te pretekao kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića. U drugi krug predsjedničkih izbora, koji će se održati 11. siječnja, idu Ivo Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović.

Živi zid je na svojoj internetskoj stranici napisao kako ih Sinčićev uspjeh ne iznenađuje.

"Ono što nas iznenađuje jest činjenica da smo izloženi neviđenoj medijskoj cenzuri, u pretkampanji nas nisu ni spominjali, u anketama nismo ni postojali, spomenuli su nas samo jednom i to nakon što smo formalno predali kandidaturu. I tada su lagali, davali su nam 9 posto u jednoj, a 7 posto u drugoj anketi. Nakon toga anketa više nije bilo. Također, ovi izbori pokazali su da je Kujundžić bio lažno guran kao treća opcija iako je dobio 3 puta manje glasova od nas", navodi Živi zid.

Dodaje kako "masovni mediji polako moraju shvatiti da nemaju monopol na plasiranje informacija i da kritična masa polako počinje odbacivati kosti i podjele koje nam bacaju".

"Oni očekuju da podržimo Josipovića ili Kolindu, ali to se nikada neće dogoditi jer su to ljudi koji su upropastili našu zemlju. Naša lojalnost je isključivo vama, uz vas smo do kraja i u najtežim trenucima do konačne pobjede nad ovim ljudožderskim sustavom", poručuju iz Živog zida.

Komentirajte prvi

New Report

Close