Ministarska pozicija kruna je karijere svakog turističkog radnika

Autor: Marija Crnjak , 11. ožujak 2013. u 13:32
Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea (ZFoto: Zarko Basic/PD/PIXSELL)

“Nitko mi nije ništa takvo predložio i spominjanje mog imena u tom kontekstu samo su spekulacije. Kad bi me netko pozvao na takav razgovor, naravno da bih se odazvao na razgovor.”

Iako mu se još nitko nije obratio s idejom da bude novi ministar turizma i na tom mjestu naslijedi Veljka Ostojića, Boris Žgomba, predsjednik uprave i suvlasnik turističke tvrtke Uniline ne bi odbio poziv na razgovor na tu temu.

"Nitko mi nije ništa takvo predložio i spominjanje mog imena u tom kontekstu samo su spekulacije. Kad bi me netko pozvao na takav razgovor, naravno da bih se odazvao na razgovor. Pozicija ministra turizma je kruna svakog turističkog radnika i stoga se poziv na takav razgovor ne odbija. To ne znači da bih prihvatio ili odbio takvu ponudu, i to u ovom trenutku ne mogu ni znati, kad ne znam kakva bi ta ponuda bila", pojašnjava Žgomba za Poslovni.hr.

Iako kaže da nije razmišljao o tome može li se zamisliti na poziciji ministra turizma, te kako bi takvo imenovanje moglo utjecati na njegov dosadašnji posao i karijeru, Žgomba kaže da bi Uniline mogao bez njega. 

"Svaki kandidat za razne pozicije prije toga ima neki posao i karijeru, i svaki kandidat mora odvagati što bi mu donijelo napuštanje tog posla. Uniline je uređena tvrtka koja bi mogla funkcionirati i bez mene, što se već i sad djelomice događa jer sam ujedno i predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija te od lani i Europskog udruženja putničkih agencija (ECTAA).", kaže Žgomba. 

Komentirajte prvi

New Report

Close