‘ZG nije povukao ni eura za razvoj gradske željeznice. Jer ne zna’

Autor: Agencija VLM , 05. travanj 2013. u 10:29
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pametnom politikom, dakle kroz sinergiju željeznice i gradskog prometa Stuttgart i Karlsruhe su olakšali život svojim građankama i građanima, dodao je Ostojić koji je posjet iskoristio kao priliku da nauči iz njihova iskustava.

– Aktualna gradska uprava u Zagrebu nije ništa napravila kako bi pospješila javni gradski promet korištenjem željeznice. I to ne zbog nedostatka novca, jer se proširenje urbanih željezničkih mreža može financirati iz fondova EU, već zbog nesposobnosti i neznanja ljudi kojima se okružio gradonačelnik, ustvrdio je kandidat za tu poziciju Rajko Ostojić nakon posjeta njemačkom Karlsruheu gdje je bio u pratnji šefa ZG skupštine Davora Bernardića. 

Pametnom politikom, s jasnom vizijom i strategijom, dakle kroz sinergiju željeznice i gradskog prometa Stuttgart i Karlsruhe su olakšali život svojim građankama i građanima, dodao je Ostojić koji je posjet iskoristio kao priliku da nauči iz njemačkih iskustava  s korištenjem sustava Park&Ride. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

‘SDP-ZG nije povukao ni eura za razvoj gradske željeznice. Jer ne zna’ kaže SDP-ov kandidat.

Pa zar nije bandićev SDP bio na vlasti u Zagrebu od 2000-2009. Pa Mikija su izbacili tek 2009 godine. Pa i dans SDP drma skupštinom.!?

Rajko ne talasaj

E moj Rajko,crni Rajko….primi se ti tvog zanata kojeg najbolje znaš raditi.Sve ostalo je cirkus laži i igara.[emo_cool]

New Report

Close