ZET ovoga vikenda prometuje izmjenjenim trasama, pogledajte koje su

Autor: Poslovni.hr , 27. travanj 2019. u 10:27
Foto: Borna Filić / Pixsell

Pri povratku iz Trnave autobusi će voziti izmijenjenom trasom.

Zbog radova koji uvjetuju zabranu prometa na dijelu Planinske ulice, u zoni raskrižja s Heinzelovom ulicom, autobusi linije 215 (Kvaternikov trg – Trnava) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u subotu, 27. travnja, od 7 do 14 sati.

Autobusi će s Kvaternikovog trga voziti uobičajenom trasom do raskrižja Heinzelove i Branimirova ulice, skrenuti lijevo u Branimirovu, desno u Ulicu Donje Svetice, lijevo u Planinsku i nastaviti dalje redovnom trasom.

Pri povratku iz Trnave autobusi će voziti istom izmijenjenom trasom.

Za vrijeme navedene organizacije, autobusi linije 215 neće koristiti stajališta Veterinarski fakultet i Livadarski put, a na izmijenjenom dijelu trase, u smjeru Trnave, bit će uspostavljeno privremeno stajalište u Branimirovoj ulici i to u zoni raskrižja s Heinzelovom ulicom.

Autobus linije 319 (Velika Gorica – Lukavec) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u nedjelju, od 9 do 21 sat, zbog održavanja manifestacije "Turopoljsko Jurjevo".

Autobus će iz Velike Gorice prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Odranske i Školske ulice, nastaviti Odranskom, skrenuti lijevo u Arbanasovu, nastaviti Tratinskom, skrenuti lijevo u Dolenjsku i nastaviti dalje uobičajenom trasom.

Istom izmijenjenom trasom autobus će voziti i u povratku.

Za vrijeme navedene organizacije, autobus linije 319 neće koristiti stajališta Lomnica-dom zdravlja i Lomnica-Stepanska 6 okretište.

Komentirajte prvi

New Report

Close