ZET od danas izdaje sufinancirane učeničke mjesečne kupone

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. listopad 2012. u 14:29
PXL

Zagrebački električni tramvaj (ZET) počinje od danas, 24. listopada, do 8. studenoga, izdavati sufinancirane učeničke mjesečne kupone za studeni.

 Zagrebački električni tramvaj (ZET) počinje od danas, 24. listopada, do 8. studenoga, izdavati sufinancirane učeničke mjesečne kupone za studeni, redovitim učenicima srednjih škola koji pohađaju školu na području Grada Zagreba, a pravo ostvaruju na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola, u razdoblju rujan – prosinac 2012., priopćio je danas ZET.

Pravo na sufinancirani prijevoz učenici ostvaruju na osnovu Potvrde (propisani obrazac Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta), ovjerene od škole i potpisane od roditelja. Nepotpune Potvrde neće se zaprimati, navodi ZET.

Učenici koji do sada nisu izradili pretplatnu kartu ili nisu produžili status redovitog učenika u školskoj 2012/2013. godini, uz Potvrdu predaju i ovjereni Zahtjev ZET-a za izradu pretplatne karte ili produženje statusa učenika.

Svi učenici koji su za rujan i listopad kupili mjesečni kupon po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na međumjesni prijevoz sukladno Odluci Vlade RH, mogu radi povrata sredstava na prodajnim mjestima ZET-a predati ispravno ovjerene Potvrde za rujan i listopad te račune o kupljenom kuponu. Povrat sredstava moći će realizirati u vrijednosti na koju ostvaruju pravo temeljem Odluke o sufinanciranju, nakon doznake sredstava od Grada Zagreba.

Isto tako, navodi ZET, od danas, 24. listopada, do 8. studenoga, izdaju se i mjesečni kuponi za studeni, sufinancirani od Vlade Republike Hrvatske za međumjesni prijevoz učenika srednjih škola, čije se sjedište nalazi na području Zagrebačke županije.

Komentirajte prvi

New Report

Close