Ženska perspektiva nagradila najbolje poduzetničke priče i poduzetnice za ostanak i razvoj posla u Slavoniji

Autor: Poslovni.hr , 12. studeni 2019. u 14:49
Foto: Press

Na završnoj konferenciji „Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima Hrvatske –Ženska perspektiva“ održana je modna revija poduzetnica i njihovih rukotvorina, suvenira i proizvoda s kojima žele očuvati hrvatsku gastronomsku i kulturnu baštinu.

Valentina Vidović, Višnja Džakula i Dubravka Korasić Odribožić dobitnice su nagrada za najbolje poduzetničke priče, čime je u okviru konferencije završen projekt Ženska perspektiva na koji se prijavilo 65 poduzetnica iz sedam slavonskih županija. Projekt je u travnju 2018. godine pokrenula Udruga Perspektiva.

Osim za najbolje poduzetničke priče, Vinko Kovačić iz Coca-Cole Adria podijelio je nagrade i za najbolje poduzetničke projekte po županijama. Riječ je o poduzetnicama koje su kroz program odmah uspjele primijeniti stečena znanja u praksi i u kratkom razdoblju ostvarile prve pozitivne rezultate.

Riječ je o Ireni Cugovčan, Mandi Živić, Dariji Perošević, Aniti Nekić, sestrama Slađani Majstorović i Blaženki Tkalčević, Mihaeli Lovreković te Milici Ranković.

Komentirajte prvi

New Report

Close