Želite raditi u Europskom parlamentu? Šuica traži asistenta

Autor: Agencija VLM , 24. rujan 2013. u 21:25
Dubravka Šuica. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

“Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti kao članice Europskog parlamenta”, stoji u oglasu Dubravke Šuice.

Članica Europskog parlamenta Dubravka Šuica na stranici Hrvatskih studija objavila je oglas u kojemu traži asistente koji žele stažirati u Europarlamentu.

"Stažiranje u mome uredu pružit će vam uvid u moje aktivnosti kao članice Europskog parlamenta. Bit ćete uključeni u svakodnevne organizacijske zadatke, uključujući pripremu za parlamentarne sjednice, organiziranje konferencija za novinare, opće uredske dužnosti, priprema dokumentacije za govore i brifinge, kao i u organizaciju projekta i izvješćivanje o događajima. Komunikativne i odgovorne osobe će pomagati u dočekivanju posjetitelja iz Hrvatske i odgovarati na upite i zahtjeve građana te organizacija. Moj raznoliki spektar odgovornosti će vam omogućiti da izgradite snažnu mrežu unutar europskih institucija,a posebice među hrvatskim predstavnicima. Moj tim uključuje tri asistenta u Bruxellesu i Strasbourgu te asistenticu u Zagrebu i u Dubrovniku", stoji u oglasu.

Budući Šuičin asistent ili asistentica mora studirati ili imati završen sveučilišni studij društvenog usmjerenja, izvrsno poznavati engleski u govoru i pismu, a prednost je i poznavanje drugih jezika Europske unije, prvenstveno francuskog.

Komentirajte prvi

New Report

Close