Zbog štrajka solidarnosti ne vozi dio vlakova

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2013. u 10:56
Photo: Matija Topolovec/PIXSELL

ndikat strojovođa Hrvatske također je najavio da štrajk solidarnosti neće biti održan ako Uprava Croatia Airlinesa postigne dogovor sa sindikatima pilota i kabinskog osoblja.

Za danas, 16. svibnja, Sindikat strojovođa Hrvatske najavio je održavanje štrajka solidarnosti sa sindikatima pilota i kabinskog osoblja Croatia Airlinesa u sklopu kojega će zaustaviti sve vlakove od 12.00 do 14.00 sati, stoji u priopćenju HŽ-a. Nakon 12.00 sati svi vlakovi trebali bi biti zaustavljeni u prvome sljedećem kolodvoru, koji bi trebali napustiti nakon 14:00 sati.

Zbog najavljenog štrajka solidarnosti određeni broj vlakova neće voziti, dijelu vlakova bit će skraćena relacija putovanja, a dio vlakova krenut će sa zakašnjenjem. Očekuje se da će željeznički putnički prijevoz teći s poteškoćama tijekom cijelog dana, stoji u priopćenju.

Detaljan popis vlakova koji neće voziti, vlakova koji će stajati u kolodvorima te onih koji će sa zakašnjenjem krenuti nakon 14.00 sati može se pronaći na internetskoj stranici www.hzpp.hr.

Sindikat strojovođa Hrvatske također je najavio da štrajk solidarnosti neće biti održan ako Uprava Croatia Airlinesa postigne dogovor sa sindikatima pilota i kabinskog osoblja, dodaje se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close