Zbog prosvjeda seljaka prekinut promet u Ferovcu, u Ludbregu teče naizmjence

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. veljača 2013. u 13:35
Photo: Dušan Mirkovic/Pixsell

Promet je zbog prosvjeda poljoprivrednika prekinut na državnoj cesti D51 u Ferovcu, a naizmjence se vozi na Podravskoj magistrali u Ludbregu (D2).

 Promet je zbog prosvjeda poljoprivrednika prekinut na državnoj cesti D51 u Ferovcu, a naizmjence se vozi na Podravskoj magistrali u Ludbregu (D2), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 11,50 sati. Snijeg pada u Gorskom kotaru, povremeno u Hrvatskom primorju. Razgaženog snijega ima i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog loših vremenskih prilika u Italiji, za sva teretna vozila preko 7,5 tona koja idu prema Italiji zatvoreni su granični prijelazi: Rupa, Pasjak, Kaštel, Plovanija i Požane. Teretna vozila koja imaju odredišta u Sloveniji prometuju nesmetano. HAK poziva vozače teretnih vozila da i na ostalim graničnim prijelazima s Republikom Slovenijom poštuju upute policijskih i carinskih službenika.

Pojačan je promet teretnih vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Slavonski Brod.

Zbog loših vremenskih prilika, u prekidu su trajektna linija Zadar-Ist-Olib-Silba-Premuda-Mali Lošinj i katamaranska Rijeka-Mali Lošinj. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentirajte prvi

New Report

Close