Zbog nje su izmislili posao u Plinari, direktor koji se protivio odletio iz tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2020. u 10:10
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iz Plinare su pak poručili da promjene kriterija imaju za cilj zapošljavanje mladih i visokoobrazovanih stručnjaka s potencijalom za rukovodeće pozicije.

Oko 15.000 kuna iznosit će bruto plaća Ene Ercegovac (25) na njezinoj novoj poziciji voditeljice Službe za nabavu, analitiku, marketing i izvještavanje, a kako bi mogla biti promaknuta na tu funkciju u zagrebačkoj tvrtki Gradska plinara – Opskrba, prije toga su morali izmisliti to mjesto jer ono nije ni postojalo do prosinca, a onda je morao odletjeti direktor koji se protivio takvoj sistematizaciji te smanjenju godina iskustva kako bi Ercegovac mogla biti promaknuta, tvrde izvori iz tvrtke.

Sve je počelo u proljeće 2017. godine. Ercegovac je tada bila, ali je i sada bliska suradnica predsjednika zagrebačkog HDZ-a Andrije Mikulića, koji je u međuvremenu napredovao te je danas i glavni državni inspektor, pišu 24sata. Mikulić je 2017. bio predsjednik Gradske skupštine i raspisao je natječaj dva mjeseca prije izbora. Želio je zaposliti osobu koja će mu pomagati u radu s medijima. Ercegovac mu je već neformalno pomagala u tom poslu, a kad su 24sata otkrila da je natječaj rezerviran za Enu, od svega se odustalo. Nakon toga su je promaknuli dva puta iako oba puta nije zadovoljavala kriterije.

Treba napomenuti da Plinaru vodi HDZ-ovac Igor Pirija, a predsjednik Nadzornog odbora je opet HDZ-ovac Bernard Mršo. HDZ je u koaliciji s Milanom Bandićem pa su njihovi ljudi dobili tu tvrtku, a više sugovornika za 24sata je potvrdilo da Mikulić “vuče konce” u tvrtki. On nije komentirao slučaj. 

Iz Plinare su pak poručili da promjene kriterija imaju za cilj zapošljavanje mladih i visokoobrazovanih stručnjaka s potencijalom za rukovodeće pozicije. Dodaju i da je Ercegovac radila i u drugim renomiranim tvrtkama te medijima.

Komentari (14)
Pogledajte sve

Šta Vam mi žene možemo, kad ste glupi  i naivni…….  nije to sad tako….odavno….od konzumacije  jabuka….

zesko, 06.02.2020. u 11:56

još jedna spremna za Plinaru, već je i smještaj riješila https://www.24sata.hr/news/ovoj-hdz-ovki-placamo-stan-dok-ona-zivi-u-kuci-s-bazenom-674217

taj APN treba izvrnuti naopačke pa tako nekoliko puta, jasan je kriterij da se nakon kupnje moraš prijaviti na tu kupljenu adresu i tamo živjeti, eeeeeee moj Andrej, s.ebati će te tvoji uhljebi

ŽIVIJA VRANJO TUĐMAN!👏

još jedna spremna za Plinaru, već je i smještaj riješila
https://www.24sata.hr/news/ovoj-hdz-ovki-placamo-stan-dok-ona-zivi-u-kuci-s-bazenom-674217

taj APN treba izvrnuti naopačke pa tako nekoliko puta, jasan je kriterij da se nakon kupnje moraš prijaviti na tu kupljenu adresu i tamo živjeti, eeeeeee moj Andrej, s.ebati će te tvoji uhljebi

“Naši vrli,pošteni,sposobni,obrazovani nekorumpirani političari”,daju nama “sitnozubićima”, “kruha i igara”,tako da je u Lijepoj našoj,sve divno i bajno.Toliko su mladi “sretni”,da se masovno iseljavaju iz “naše”, a njihove “Lijepe”!Na kraju će u njihovoj “Lijepoj” ostati samo oni.Od koga će onda “marisati?Istina boli,zar ne!Želim im puno “uspjeha” u lopovluku,dok još mogu,ali ne mogu dokle hoće!

New Report

Close