Zbog loših rezultata, u SDP-u bi mogli tražiti Milanovićevu odgovornost

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2016. u 08:25
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Razočarenje i potraga za krivcima zbog lošeg izbornog rezultata obilježili su sinoćnji doček rezultata Narodne koalicije u Muzeju suvremene umjetnosti.

Članovi SDP-a mogli bi tražiti odgovornost Zorana Milanovića, a možda i cijelog vodstva stranke, zbog loših izbornih rezultata, javlja Večernji list.

Razočarenje i potraga za krivcima zbog lošeg izbornog rezultata obilježili su sinoćnji doček rezultata Narodne koalicije u Muzeju suvremene umjetnosti.

Ipak, simpatizeri i članovi stranaka unutar Narodne koalicije koji su se počeli razilaziti nešto nakon jedan sat po noći kućama su otišli s nadom da će se do jutra rezultat popraviti i čak im davati mandat prednosti pred HDZ-om.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Milanovic je jos mlad, pa nece valjda nedaj Boze umrijeti. A kako bi ga drugacije komunisti mogli smjeniti? Mnogi ne kuze da u partiji vodja ostaje dozivotno!

Kolege molim Vas da ga ne napdate. Prvo roba je bila losa,a i malo su narizali. Pa sa onakvom robom ni sveti otac Papa ne bi dobija izbore.

mislim da milanović radi za hdz

vrijeme je da Zoran Milanović konačno nestane s političke scene Hrvatske, kako u interesu SDP-a tako u interesu svekolikog hrvatskog naroda, takva štetočina, dugo nije viđena na ovim prostorima, da kotira tako visoko, dolje s njim u interesu svih

New Report

Close