Zbog kvara na sustavu danas ne možete koristiti vrijednosne karte ZET-a

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. listopad 2013. u 10:40
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sustav naplate bit će izvan funkcije povremeno tijekom dana, radi se na popravku kvara i još se ne zna koliko će to trajati.

Zbog pogreške u sustavu elektroničke naplate prijevoza, ZET moli putnike da danas ne koriste vrijednosne karte te ih poziva da se, ako sumnjaju u pogrešno realiziranu transakciju tijekom plaćanja tim kartama, jave na besplatan telefon 0800 200 060.

Sustav naplate bit će izvan funkcije povremeno tijekom dana, radi se na popravku kvara i još se ne zna koliko će to trajati. Tijekom popravka sustava kontrolori neće od putnika tražiti karte, rekao je Hini glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

ZET se ispričava korisnicima zbog tehničkih poteškoća nastalih implementacijom programskih nadogradnji, a putnici koji sumnjaju na pogrešno ostvarenu transakciju operateru Kontakt centra na besplatnom telefonu trebaju dati broj vrijednosne kartice, ime i prezime te broj tekućeg računa.

Odmah nakon provjere prometa po kartici i utvrđivanja eventualne prekomjerne naplate, ZET će vratiti sredstva koja su pogreškom sustava umanjena.

Komentirajte prvi

New Report

Close