Zagrepčanka zbog 21 sekunde zaustavljanja, mora platiti 300 kuna kazne

Autor: Poslovni.hr , 07. lipanj 2019. u 08:37
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zvala sam prometnog redara i rekla da nisam parkirala, no rekao je da imaju dokaz, fotografiju koju kod njih mogu pogledati, i da se nemam pravo žaliti – rekla je ljutita.

Ne zaustavljajte se u gradu da biste suvozača pustili iz auta ili čekali da netko izađe s parkinga. Kamere će sve snimiti i ne zanima ih razlog zaustavljanja. Možda bih isto platila i da nisam samo zastala nego da sam tamo parkirala i otišla na kavu, ogorčena je Zagrepčanka dobivenom kaznom za navodno nepropisno zaustavljanje, piše 24sata.

– Sat vremena sam tražila parkirno mjesto i kasnila na dogovor. Zaustavila sam se na trenutak jer su neki ljudi išli prema parkiranim autima i ponadala se da će osloboditi mjesto. No prevarila sam se i nastavila tražiti parking. Napokon sam parkirala dvije ulice dalje i platila SMS-om. Nepuna dva mjeseca nakon toga stigla je kazna za zaustavljanje. U ‘čestitki’ piše da me kamera snimila kako sam na Britanskom trgu kraj kućnog broja 8 stajala 21 sekundu – rekla je Zagrepčanka.

Piše i da ju je kamera snimila u vremenu između 12:35.23 i 12:35.44, a poslala nam je i kopiju SMS-a Zagrebparkinga gdje je vidljivo da je nepunih sedam minuta kasnije, u 12.42, platila parkiranje na drugome mjestu.

– Do tamo mi je trebalo pet minuta. Zvala sam prometnog redara i rekla da nisam parkirala, no rekao je da imaju dokaz, fotografiju koju kod njih mogu pogledati, i da se nemam pravo žaliti – ljutita je.

Kazna je 150 kuna ako plati u roku od tri dana.

Komentari (8)
Pogledajte sve


Identicna stvar mi se dogodila kod autobusnog kolodvora, na strojarskoj. Isao sam pomoci majci torbu odnijeti do busa, parkiran sa sva 4, otprilike 45-60 sekundi je to trajalo. I onaj mali crv mora jesti, kao i paraziti i uhljebi….

bio si zaustavljen na cesti, ispred ogromnog parkiralista koje nisi htio koristiti kao svi normalni vozaci, i sad se zalis da je to bilo samo na trenutak?


Kaznu dobivate jer je opasno na jednom mjestu biti duže od 10 sekundi.

Naime kvaliteta asfalta i izvedba radova je takva da u slučaju dužeg zaustavljanja možete upasti u asfaltnu rupu.

Nesposobni bosanac i njegovi lo.povski kumovi.

vidiš ipak ima logike neke :)))))

Ma treba kaznu pisat svakome tko upravlja vozilom …. nek.se puni proracun. Treba novaca za kvalitetna ulaganja 🙂

Kaznu dobivate jer je opasno na jednom mjestu biti duže od 10 sekundi.

Naime kvaliteta asfalta i izvedba radova je takva da u slučaju dužeg zaustavljanja možete upasti u asfaltnu rupu.

Nesposobni bosanac i njegovi lo.povski kumovi.

New Report

Close