Zagrepčanka zbog 21 sekunde zaustavljanja, mora platiti 300 kuna kazne

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zvala sam prometnog redara i rekla da nisam parkirala, no rekao je da imaju dokaz, fotografiju koju kod njih mogu pogledati, i da se nemam pravo žaliti - rekla je ljutita.

Ne zaustavljajte se u gradu da biste suvozača pustili iz auta ili čekali da netko izađe s parkinga. Kamere će sve snimiti i ne zanima ih razlog zaustavljanja. Možda bih isto platila i da nisam samo zastala nego da sam tamo parkirala i otišla na kavu, ogorčena je Zagrepčanka dobivenom kaznom za navodno nepropisno zaustavljanje, piše 24sata.

- Sat vremena sam tražila parkirno mjesto i kasnila na dogovor. Zaustavila sam se na trenutak jer su neki ljudi išli prema parkiranim autima i ponadala se da će osloboditi mjesto. No prevarila sam se i nastavila tražiti parking. Napokon sam parkirala dvije ulice dalje i platila SMS-om. Nepuna dva mjeseca nakon toga stigla je kazna za zaustavljanje. U ‘čestitki’ piše da me kamera snimila kako sam na Britanskom trgu kraj kućnog broja 8 stajala 21 sekundu - rekla je Zagrepčanka.

Piše i da ju je kamera snimila u vremenu između 12:35.23 i 12:35.44, a poslala nam je i kopiju SMS-a Zagrebparkinga gdje je vidljivo da je nepunih sedam minuta kasnije, u 12.42, platila parkiranje na drugome mjestu.

- Do tamo mi je trebalo pet minuta. Zvala sam prometnog redara i rekla da nisam parkirala, no rekao je da imaju dokaz, fotografiju koju kod njih mogu pogledati, i da se nemam pravo žaliti - ljutita je.

Kazna je 150 kuna ako plati u roku od tri dana.

Komentari (8)
 • zg828
  zg828 5:42 8.6.2019.

  Ludak


  Identicna stvar mi se dogodila kod autobusnog kolodvora, na strojarskoj. Isao sam pomoci majci torbu odnijeti do busa, parkiran sa sva 4, otprilike 45-60 sekundi je to trajalo. I onaj mali crv mora jesti, kao i paraziti i uhljebi….

  bio si zaustavljen na cesti, ispred ogromnog parkiralista koje nisi htio koristiti kao svi normalni vozaci, i sad se zalis da je to bilo samo na trenutak?

 • bug0
  bug0 15:04 7.6.2019.

  zez1


  Kaznu dobivate jer je opasno na jednom mjestu biti duže od 10 sekundi.

  Naime kvaliteta asfalta i izvedba radova je takva da u slučaju dužeg zaustavljanja možete upasti u asfaltnu rupu.

  Nesposobni bosanac i njegovi lo.povski kumovi.

  vidiš ipak ima logike neke :)))))

 • All
  All 14:45 7.6.2019.

  Ma treba kaznu pisat svakome tko upravlja vozilom …. nek.se puni proracun. Treba novaca za kvalitetna ulaganja :)

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!