Završila drama u Osijeku, osumnjičenik za dvostruko ubojstvo pronađen mrtav

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. srpanj 2014. u 17:40
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nešto poslije 16,30 sati policajci su ušli u osječki kafić i pronašli mrtvo tijelo osumnjičenog za današnje dvostruko ubojstvo, a najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu.

Nešto poslije 16,30 sati policajci su ušli u osječki kafić i pronašli mrtvo tijelo osumnjičenog za današnje dvostruko ubojstvo, a najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec izjavio je da su specijalci u ugostiteljsku objekt ušli nakon što se čuo pucanj. Po ulasku su zatekli mrtvo tijelo muškarca za kojega se sumnja da je prijepodne u tom kafiću ubio dvije osobe.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi pojedinosti ovih događaja, dodao je Premec.

Izvijestio je da su, nakon višesatnih pregovora, policajci zadnji kontakt s osumnjičenim imali nekoliko minuta prije ulaska, a nakon što se iz unutrašnjosti kafića čuo zvuk sličan pucnju ušli su unutra. Djelatnici Hitne pomoći konstatirali su smrt osumnjičenog.

Premec je rekao i kako će se identitet ubijene žene i muškarca utvrditi tijekom očevida, a po neslužbenim informacijama osumnjičenik je usmrtio svoju suprugu i jednoga od gostiju kafića.

Policija je zbog sigurnosnih razloga blokirala dio ceste Sv. Leopolda Bogdana Mandića kod trgovačkog centra Avenue Mall, preko puta kojega se nalazi spomenuti kafić.

Komentirajte prvi

New Report

Close