Zaradite 150.000 kuna godišnje: Tvrtka u Hrvatskoj nudi zanimljiv posao

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2019. u 14:38
Foto: Getty Images

Zanima vas rad u promociji i prodaji? Komunikativni ste, odgovorni i želite zaraditi? Možda je baš ovaj posao za vas.

Utiliter d.o.o. zapošljava na poziciji promoter/ unapređivač prodaje (m/ž) u Zadru, Šibeniku i Splitu. Utiliter je tvrtka sa ciljem stvaranja specijaliziranih i cjelovitih naprednih softverskih rješenja.

Od osobe se očekuje komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, dinamičnost, spremnost na timski rad i rad na tržištu te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja i do 150.000 kn prve godine rada.

Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su stalni radni odnos s mogućnošću napredovanja, mogućnost menadžerskih ugovora, službeni laptop i mobitel. Pruža se trajna stručna naobrazba te ekskluzivni i inovativni program.

Smatrate li da biste mogli promovirati softver na tržištu za ugostiteljstvo i hotelijerstvo? Ako ste komunikativna, dinamična i odgovorna osoba, spremna na timski rad i učenje, prijavite se na ovaj izazovan posao. Prijave su otvorene do 10.12.

Aplicirajte za ovu poziciju. Zanimaju vas slični poslovi u prodaji i promociji? Prijavite se za poziciju prodavač u maloprodaji i veleprodaji (m/ž), prodajni predstavnik za medicinsku i labaratorijsku opremu (m/ž) ili djelatnik u maloprodaji (m/ž).

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close