Zapošljavaju Rimac Automobili, Metro, Kofein, Foreo…

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2015. u 13:14
Foto: Damir Puklavec / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr. 

Aluflexpack novi d.o.o.  sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki sa modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe prijavite se za radno mjesto direktora ljudskih potencijala (m/ž) u Umagu i Zadru. Opširnije pročitajte ovdje.

Sergey Franck International u potrazi je za regionalnim managerom za jugoistočnu Europu (m/ž). Kompanija se bavi skladištenjem i podizanjem tehnologija, a ima pozicije na više od 120 lokacija i broji oko 15.000 zaposlenika. Ako imate najmanje sedam godina iskustva u međunarodnoj prodaji, javite se na oglas ovdje.

Kofein, najbrže rastuća reklamna agencija u Hrvatskoj koja želi rasti više i raditi bolje u potrazi je za account managerom (m/ž). Ako imate bogatog agencijskog iskustva i znate Eskimima prodati led, a Opozencima mandarine, na oglas se možete javiti ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto marketinškog stručnjaka za tražilice (m/ž). Osoba će biti odgovorna za planiranje, optimizaciju, implementaciju i analizu marketinških aktivnosti na područjima tražilica. Prijavite se ovdje.

U METRO Cash & Carry Hrvatska usmjereni su na poticanje i razvoj zaposlenika, a trenutno traže specijalista korporativnih komunikacija (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Pozicija uključuje podršku u procesu vanjske i interne korporativne komunikacijske strategije, itd…  Potrebno je minimalno 3 godine relevantnog iskustva, a za oglas se možete javiti ovdje.

Dekra zapošljavanje za klijenta Textile House traži regionalnog managera za maloprodaju u Dalmaciji. Posao uključuje uspostavu i vođenje lanca "second hand" trgovina koje prodaju odjeću, obuću i tekstil. Motivirani profesionalci mogu se javiti ovdje.

Posao.hr za klijenta traži traži prodajnog predstavnika za prodaju ICT proizvoda koji u kratkom roku može započeti s radom. U opisu posla između ostalog ističe se uspostavljanje,  razvijanje i održavanje poslovnih kontakata s postojećim i potencijalnim klijentima…  Nude se stimulativna primanja sukladna ostvarenim rezultatima. Prijavite se ovdje.

PressGlass  je vodeća kompanija u europskom sektoru obrade stakla koja surađuje sa glavnim proizvođačima prozora i fasada. Za novu tvornicu u Varaždinu traže specijalista za plaće. Osoba će biti odgovorna za plaće radnika, a u prvom redu se traži visoko ekonomsko  obrazovanje i dobro poznavanje radničkih prava. Prijavite se ovdje.

Institut za menadžment traži predavače iz područja Internet marketinga, web dizajna i administracije, MS Offica, prodaje, računovodstva i financija za radno mjesto u Zagrebu, Bjelovaru, Rijeci i Šibeniku. Potrebna znanja i kvalifikacije su iskustvo u predavanju odraslim osobama,relevantno radno iskustvo u području za koje se prijavljuju, izražene komunikacijske i prezentacijske vještine. Opširnije pročitajte ovdje.

Rimac Automobili – brzorastuća automobilska kompanija koja proizvodi automobile, motore, bicikle, baterije i razne druge tehnološke sustave u potrazi je za UI/UX dizajnera. Osoba će biti odgovorna za sve korake u dizajnerskom procesu, od samih početaka do finiširanja proizvoda. Prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close