Donosimo izbor najboljih radnih mjesta, u ponudi je i plaća od 30.000 eura godišnje

Autor: Poslovni.hr , 12. travanj 2016. u 13:10
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Razvojna banka Vijeća Europe s glavnim sjedištem u Strasbourgu i administrativnim u Parizu, najstarija je međunarodna financijska institucija u Europi, osnovana 1956. na inicijativu Vijeća Europe. Institucija je u potrazi za 'Secretariat Managerom'. Osoba će biti zadužena za poslove zajmova i socijalnog razvoja. Glavni zadaci su organiziranje različitih skupova, pripremanje prezentacija te pripremanje izvješća za dioničare RHP-a. Neke od kvalifikacija su diploma relevantnih fakulteta (političke znanosti, komunikologija), pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pročitajte ovdje.

Društvo VR Enbekon Zagreb osnovano je 2012. godine, usmjereno na razvoj energetskih projekata. Zbog povećanog obujma poslovanja, traže Asistenta Uprave (m/ž) za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera a osoba će biti zadužena za organizacija i koordinacija poslovno-administrativnih aktivnosti te podrška radu ureda Uprave te obavljanje ostalih administrativno organizacijskih poslova. Brza prijava.

Webeye Hrvatska traži Financijskog menadžera (m/ž). Osoba će biti zadužena za administraciju, izdavanje faktura te izradu izvještaja i statistike. Ako ste neovisni, odgovorni i proaktivni, prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Specijalista za razvoj digitalnih kanala / proizvoda (product / project manager) (m/ž). Neke od odgovornosti su priprema koncepta razvoja digitalnih kanala temeljem analize tržišta, praćenje kvalitete i efikasnosti od iniciranja zahtjeva do realizacije i analiza poslovnih procesa i adekvatnosti programske podrške. Brza prijava.

Powerserv za svojeg klijenta; renomiranu agenciju za nekretnine u Zagrebu koja uspješno posluje već više od 20 godina traži osobu za radno mjesto Agenta i voditelja agencije za nekretnine na području Zagreba (m/ž). Rad sa nekretninama u uredu i na terenu, praćenje tržišta nekretnina te priprema potrebne dokumentacije za nekretnine samo su neka od zaduženja. Ako tražite rad u poticajnom radnom okruženju te mogućnost profesionalnog napredovanja, prijavite se ovdje.

InstantOffice se nalazi u srcu zagrebačke poslovne zone, na 8. katu Zagrebtowera. U potrazi su za asistentom voditelju ureda koji bi svojim aktivnostima pomogao kreirati ugodno radno okruženje. Opis posla uključuje pomaganje voditelju ureda u efikasnom upravljanju, obavljanje uredsko-administrativnih poslova i upravljanje poslovnom dokumentacijom, koordinaciju aktivnosti i sudionika u organizaciji dvorana za sastanke. Brza prijava.

WEB BITE MEDIA d.o.o., sa svojim uredima u Minhenu, Zagrebu, Splitu i Osijeku u potrazi je za novim PHP/HTML programerom/programerkom. Ako imate završen studij informatike te iskustvo u radu sa PHP-om i Apache + MySQL platformom, prijavite se ovdje.

Adriatic agencija za privremeno zapošljavanje traži iskusne automehaničare tehničkog znanja, poznavanja nove dijagnostike, za autoservise u Norveškoj; Landrover, Jaguar, Porsche, Audi, VW. Radniku je zagarantiran smještaj kod norveškog poslodavca te minimalna satnica od 22 eura odnosno plaća od 20.000 kuna. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Naton ljudski potencijali za internacionalnog klijenta traži menadžera za ljudske resurse. Osoba je zadužena za više od 120 zaposlenika, te poslove evaluacije i klasifikacije zahtjeva za posao. Osoba treba imati minimalno 8 godina radnog iskustva a godišnja plaća kreće se oko 30.000 eura. O konačnoj cifri se može pregovarati. Više o poslu pročitajte ovdje.

Geaprodukt je trgovinsko poduzeće specijalizirano za trgovanje i distribuciju voća i povrća a traže komercijalistu (m/ž) za rad na području Istre. Ako želite rad u dinamičnom, uređenom i mladom kolektivu, redovnu i stimulativnu plaću te znate raditi u MS Office paketu, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close