Zapošljavaju Kozmo, Pevec, Foreo, Pet Centar…

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2015. u 12:02
Foto: Igor Kralj / Pixsell

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Produkt menadžera (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena za specijalizirano upravljanje svim aktivnostima vezanim za izlazak pojedinog proizvoda na tržište te nadgledanje sprovođenja zadataka. Uvjeti su minimalno 1 godina radnog iskustva a fakultet tehničkog usmjerenja je dodatni plus. Opširnije pogledajte ovdje.

Nacionalni lanac drogerija Kozmo traži Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) u gradu Rovinju. Od kandidata se očekuje SSS ili VŠS te minimalno tri godine radnog iskustva. Neki od zadataka su pomoć i stručni savjeti kupcima, preuzimanje i slaganje robe te sudjelovanje u edukaciji djelatnika. Ako ste zainteresirani prijavite se ovdje.

Nizozemska kompanija Philips traži osobu za mjesto Specijalista za rasvjetu. Glavne zadaće su uočavanje i primjenjivanje trendova u industriji te pružanje tehničke pomoći klijentima. Poželjno je tečno znanje engleskog jezika, te fakultet tehničkog usmjerenja. Opširnije pročitajte ovdje.

Jedna od vodećih europskih tvrtki za proizvodnju stakla, kompanija Hill, traži inženjera ili kemičara za mjesto Menadžera za kontroliranje cijena i kupovinu sirovina (m/ž). Uvjeti su kemijski ili neki fakultet tehničkog usmjerenja te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Posao zahtjeva pregovaranje uvjeta u korist kompanije, implementacija različitih mjera radi optimizacije sustava i njihovo optimiziranje. Ako ste dinamični, komunikativni i ambiciozni, javite se na oglas.

Tvrtka Manpower traži Poslovnog analitičara koji će za kompaniju obavljati poslove izvlačenja, transformacije i interpretiranje podataka i unošenje rezultata u finalnu statistiku. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog jezika, završen fakultet ekonomije, informatike ili sličnih zvanja te minimalno 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Opširnije pročitajte ovdje.

Pet centar d.o.o. je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Trenutno traže osobu za poziciju Voditelja trgovine (m/ž) za poslovnicu u Splitu. Od kandidata se traži vođenje poslovnice, kontrola produktivnosti i kvalitete rada, te provođenje visokih standarda kvalitete. Uvjeti su najmanje 1 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, vozačka dozvola (B kategorija) te poznavanje rada na računalu. Prijaviti se možete ovdje.

Kompanija ACE Jobs traži Kontrolnog inženjera (m/ž). Neki od uvjeta su diploma tehničke struke te magisterij. Neki od zadataka su dizajniranje, modificiranje i integriranje električnih sklopki u mehaničke uređaje te upravljanje CNC i PLC aparatima. Opširnije pročitajte ovdje.

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima! Za potrebe prodajnog centra ZAGREB – ŽITNJAK traže Voditelja programa u prodajnom centru – program vrt i sport (m/ž). Neki od uvjeti su: srednja stručna sprema, minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačka dozvola B kategorije. Odgovornosti su: proaktivno predlaganje asortimanskih promjena sukladno potrebama, samostalno upravljanje timom djelatnika i rješavanje reklamacija. Ukoliko ste zainteresirani prijavite se ovdje.

MS Brač turist d.o.o. – Adria tours Bol, traži Voditelja hotela (m/ž). Od kandidata se očekuje pronalaženje novih klijenata, analiza tržišta te izrada godišnjeg plana i programa rada. Uvjeti za prijavu su iskustvo u izradi prodajnih i marketinških planova, SSS / VŠS / VSS te izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te minimalno još jednog stranog jezika. Opširnije pročitajte ovdje.

Temporar d.o.o.traži osobu za radno mjesto 'Ruby Team Lead' (m/ž) a neke od zadaća podrazumijevaju planiranje i realizaciju proizvodnih procesa te preuzimanje glavne uloge u sektoru za razvoj. Uvjeti su iskustvo sa SQL i noSQL bazama te odlično poznavanje engleskog u čitanju i pisanju. Opširnije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close