Zapošljavaju Kaufland, Strabag, Philips, Fidelta, Peek&Cloppenburg…

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2016. u 12:48
Foto: Reuters

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja. Traže mlađeg znanstvenika u području sintetske organske kemije. Posao uključuje planiranje i provođenje kemijskih eksperimenata, izolaciju, potvrdu strukture i čistoće konačnog produkta, pretraživanje literature u dostupnim bazama podataka, te dokumentiranje prema pravilima struke. Prijavite se ovdje.

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima. Otvoreno je radno mjesto Starijeg konzultanta za poslove vezane uz rizik osiguranja. Ukoliko imate diplomu na područjima IT-a ili ekonomije te odlično baratate engleskim jezikom u govoru i pisanju te 3 do 5 godina radnog iskustva na području revizije ili savjetovanja u okruženju sustava revizije, prijavite se ovdje.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo, ali i puno više od toga. Traže stručnog suradnika na području reklama. Posao je na određeno vrijeme kao zamjena za porodiljni dopust. Na ovome radnom mjestu odgovorni ste za pripremu stranica za tisak i korekturu reklamnih stranica. Održavate i bazne podatke u SAP-u i prikupljate podatke iz više izvora. Također, administrativna ste potpora odjelu. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži Inženjera strojarstva za izradu ponuda i izvršnu pomoć. Neki od zadataka su priprema i specificiranje mehaničke opreme, prikupljanje ponuda te sudjelovanje u pregovaranju tehničkih specifikacija s dobavljačima. Potrebno je imati diplomu strojarstva te 5 godina radnog iskustva. Opširnije pročitajte ovdje.

Kompanija Philips traži prodajnog agenta koji bi bio zadužen za povećanje distributivne mreže te promociju brenda na području Dalmacije odnosno Splita. Posao uključuje sve aktivnosti vezane za prodaju i distribuciju proizvoda. Od kandidata se očekuje fakultetsko obrazovanje te 5 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Modna kuća Peek&Cloppenburg traži Savjetnika za prodaju (m/ž). Ako volite modu i nove trendove te zahvaljujući svojoj izraženoj komunikativnosti, angažmanu i brzom razumijevanju potreba kupaca možete ispuniti visoke uslužne standarde rada s klijentima u našoj modnoj kući te na taj način pridonijeti uspjehu naše tvrtke. Brza prijava.

Segway City Tour Zagreb traži vodiča koja bi promovirala grad Zagreb i bila dobar domaćin. Uvjet da ste komunikativna i pristupačna osoba. Poznajete zagrebačke kulturno-povijesne znamenitosti ali i moderne i atraktivne lokacije. Poznavanje engleskog jezika je obavezno kao i vozačka dozvola "B" kategorije. Opširnije pročitajte ovdje.

Backoffice je u potrazi za Glavnim knjigovođom. Osoba će biti zadužena za pripreme izrade redovitih i povremenih financijskih i statističkih izvješća sukladno propisima te vođenje deviznog poslovanja. Uvjeti su minimalno SSS ekonomskog smjera višegodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijava za posao.

Hill International za klijenta koji je tekstilni lider sa preko 150 godina tradicije. Traže osobu za menadžera u ljudskim resursima za područje Hrvatske, Turske, Srbije i Bugarske. Opširnije o poslu potražite ovdje.

Tvrtka Frelimo traži Prehrambenog tehnologa / kontrolora kvalitete proizvoda. Osoba je zadužena za razvoj, unapređenje i kontrolu standarda kvalitete proizvoda te praćenje zakonskih propisa i implementacije promejna u postojeći sustav. Traži se VSS Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta ili dipl. Ing. Prehrambene tehnologije s minimalno 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close