Tražite posao? Zapošljavaju Grawe, SG Leasing, Metro…

Autor: Poslovni.hr , 18. studeni 2014. u 10:47
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti s tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

  1. PricewaterhouseCoopers, vodeća tvrtka u području rezvizije i osiguranja, zapošljava Suradnika za rad na području Zagreba. Prijaviti se možete na linku.
     
  2. Novi oglas za posao ima tvrtka SG Leasing, a zapošljavaju osobe na poziciji Risk analitičar. Od kandidata očekuju aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje MS Office alata. Detalje iz oglasa možete vidjeti ovdje.
     
  3. Prijavite se na oglas za posao u tvrtki Metro Cash & Carry. Za svoj poduzetni tim traže Pripravnike koji će kroz šest mjeseci imati priliku upoznati se sa najraznovrsnijim projektima i procesima unutar tvrtke. Prijavite se za posao ovdje.
     
  4. Kmag d.o.o. zapošljava Voditelja servisa i salona vozila za rad na području Pule. Ako ste komunikativni i imate odlične organizacijske vještine, prijavite se za posao.
     
  5. Nove radnike zapošljava Grawe osiguranje! Za svoj tim traže vanjskog suradnika na poziciji Procjenitelj šteta na imovini. Prijavite se putem linka za brzu prijavu.
     
  6. Manpower za svoga klijenta zapošljava osobu na poziciji 'Site manager' za rad na području Zagreba. Detatelj iz oglasa možete vidjeti ovdje.
     
  7. Domaća tvornica rublja traži osobu na poziciji Asistent pripreme rada koji bi kao nova zaduženja imao izradu krojnih slika i konstrukcija. Prijavite se putem brze prijave.
     
  8. TUV Nord Grupa zapošljava Tehničkog inspektora za rad na području Zagreba. Od prijavljenih kandidata očekuje se odlično poznavanje europskog tehničkog zakonodavstva, a ostale detalje pročitajte ovdje.
     
  9. Tvrtka Talentor za svoga klijenta traži osobu na poziciji Asistent Uprave za opće poslove i HR. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete ovdje.
     
  10. Vodeća tvrtka u području online hotelskih rezervacija Booking.com zapošljava osobu na poziciji 'Customer Service Executive' za rad u Velikoj Britaniji. Detaljne informacije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close