Zapošljavaju Franck, Sberbank, Sport-Bet, Hadria, M SAN, Kofein, Infiniti…

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2016. u 11:55
Foto: Grgur Žućko / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

M SAN Grupa je vodeći distributer IT opreme na području Jugoistočne Europe, a za rad u Zagrebu traži Dizajnera (m/ž) zaduženog za vizualni dizajn (proizvodi, ambalaža, pakiranja, dokumentacija, …) kao i komercijalnu podršku razvoju i tržišnom uspjehu VIVAX privatne marke u portfelju M SAN Grupe.
Opširnije potražite ovdje.

Franck kao vodeća prehrambena kompanija u regiji zapošljava Direktora servisa ugostiteljske opreme (m/ž). Osnovna odgovornost uključuje upravljanje poslovanjem i razvojem procesa u Odjelu Servis HoReCa, sa svrhom ostvarivanja izvrsnih operativnih standarda i planirane profitabilnosti. Imate li tehnološko-tehnička znanja i kompetencije vezane uz rad sa ugostiteljskom opremom, ovdje ispunite brzu prijavu.

Kofein – kreativna marketinška agencija traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Grafički dizajner / DTP operater (m/ž). U opisu posla izdvaja se osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja i reklamnih kampanja, kao i prepoznavanje vizualnih ili sadržajnih problema te predlaganje dizajnerskih i kreativnih rješenja. Od vas se očekuje VŠS/VSS, te minimalno 5 godina radnog iskustva unutar marketinške agencije. Opširnije potražite ovdje.

Radi povećanja obujma poslovanja,  jedna od vodećih hrvatskih konzultantskih Crowe Horwath traži Samostalnog knjigovođu (m/ž). Od kandidata se očekuje minimalno 5 godina radnog iskustva, kao i izvrsno poznavanje računovodstvenih propisa i poreza, MRS i MSFI. Opširnije o ovom oglasu potražite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Trenutno su u potrazi za Savjetnikom za transakcije u poslovnici Zadar (m/ž). Odgovornosti uključuju financijske transakcije klijenata Banke – uplate i isplate, otvaranje računa, poslovi mjenjačnice, devizne doznake za fizičke i pravne osobe, ažuriranje promjena po računu… Brzu prijavu ispunite ovdje.

Salesianer Miettex Lotos zbog povećanog obujma posla te s ciljem uspješnog nastavka razvoja tvrtke, traži Radnika/cu u pogonu praone rublja. Između ostalog, glavni zadaci ovog radnog mjesta podrazumijevaju rukovanjem dolaznim tekstilom, rubljem i posteljinom, kao i provjera rublja/artikala prije pranja zbog oštećenja ili mrlja. Opširnije potražite ovdje.

Sport-Bet zbog kontinuiranog proširenja poslovanja ureda u Slavonskom Brodu, tražimo više djelatnika za sljedeća radna mjesta: POSLOVNI ANALITIČAR (m/ž), DJELATNIK U KORISNIČKOJ PODRŠCI (m/ž) i IT SPECIJALIST (m/ž). Zanima li vas rad u mladom i uspješnom timu te dinamičnom i poticajnom radnom okruženju, ispunite ovdje brzu prijavu.

Tvrtka Hadria d.o.o. registrirana je u Gradu Novalji, na otoku Pagu, a radi unapređenja svog poslovanja i daljnjeg razvoja tvrtke, traži osobu za radno mjesto Prodavača (m/ž). Potrebno je radno iskustvo, kao i odgovarajuća stručna sprema. Tvrtka nudi smještaj i prehranu. Opširnije potražite ovdje.

RINGEIS promotion, grupacija koja uspješno posluje još od 1995. godine trenutno je u potrazi za Grafičkim dizajnerom / Djelatnikom grafičke pripreme (DTP) (m/ž). Od potrebnih znanja izdvaja se dobro poznavanje rada u In-designu i Photo-Shopu, osnovno poznavanje rada u Corel-u, te poznavanje pravila grafičke struke. Osobe sa iskustvom i znanjem engleskog jezika imaju prednost. Opširnije potražite ovdje.

Infiniti Promedia traži Komercijalista za prodaju telekomunikacijskih usluga poslovnim subjektima (KAM) (m/ž). Odgovornost uključuje rad s postojećim korisnicima, pronalazak novih i kreiranje prodajnih prilika uz iskazano poštovanje prema potencijalnom kupcu uz visoku profesionalnost u nastupu. Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka u jutarnjoj smjeni. Ambiciozni kandidati, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close