Zapošljavaju Foreo, Sberbank Hrvatska, Metronet, Tepih Centar….

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2015. u 11:42
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Hipermarket Victus Lumini traži osobu za radno mjesto voditelja/ica računovodstva, financija i kadrovskog poslovanja (m/ž). Mjesto rada je Donji Kneginec a traži se srednja ili viša stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo od 3 godine. Brza prijava.

Kompanija Hill – International traži menadžera prodaje (m/ž) za rad na području Hrvatske. Osoba je odgovorna organizaciju i prodaju proizvoda a glavna zadaća je stvaranje novih poslovnih kontakata i jačanje prodajnih rezultata. Potrebno je tečno znanje engleskog jezika i prethodno iskustvo na sličnim ili istim poslovima a zaposlenik će oko 60 posto vremena provoditi na službenim putovanjima. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži suradnika u kontrolingu s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba je zadužena za izradu internih i eksternih izvještaja poslovanja te sudjelovanje u implementaciji novih projekata. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog ili matematičkog usmjerenja te minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Opširnije pročitajte ovdje.

FOREO trenutno ima čak četiri aktivnih natječaja – u potrazi su za marketing asistentom i to za tri govorna područja. Španjolsko, talijansko i njemačko te marketing menadžera. Ako ste timski igrač i istinski zainteresirani za neku od ovih pozicija, ispunite brze prijave klikom na linkove.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži Suradnika za digitalno bankarstvo – pripravnika (m/ž). Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog/matematičkog/informatičkog/elektrotehničkog ili grafičkog smjera. Aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te samostalan rad na računalu. Ako želite biti dio uspješnog tima i raditi u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

G-M Pharma Zagreb d.o.o. je tvrtka koja je profesionalno usmjerena ka distribuciji kliničke prehrane i medicinskih pomagala traži Stručnog suradnika (m/ž) za područje Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije. Terenski posao sastoji se od obilaska zdravstvenih ustanova, prezentacije proizvoda, sudjelovanja na kongresima i organizacije stručnih skupova a traži se visoka stručna sprema medicinskog, farmaceutskog, prehrambeno-biotehnološkog ili nekog drugog prirodoslovnog usmjerenja. Ako tražite pozitivno radno ozračje prijavite se ovdje.

Ako tražite profesionalni izazov u najbrže rastućoj industriji, u ugodnom radnom okruženju tvrtka Metronet traži Account Menagera (m/ž) s mjestom rada u gradu Osijeku. Potrebna je visoka stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te vozačka dozvola B kategorije. Ako tražite stimulativan posao u malom timu i rad s najmodernijim telekomunikacijskim tehnologijama, prijavite se ovdje.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska dio je svjetske nevladine humanitarne organizacije SOS Kinderdorf International raspisuje natječaj za radno mjesto SOS Mame. Kandidati za SOS mame prolaze nekoliko selekcijskih postupaka, a izabrani kandidati u statusu pripravnice SOS mame prolaze edukaciju (3 mjeseca teoretski dio i 21 mjesec praktični dio). Opširnije pročitajte ovdje.

Dekra zapošljavanje za klijenta traži osobu za radno mjesto Prodajnog zastupnika za multifunkcionalne printere (m/ž) s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Posao uključuje održavanje postojećih i sklapanje novih poslovnih kontakata a potrebne su dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Motivirani profesionalci mogu se javiti ovdje.

Tepih Centar d.o.o. je tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu, nudi širok izbor podnih obloga: tepiha, tapisona, staza, PVC podova, laminata, gazišta, kupaonskih garnitura i pribora traži voditelja poslovnice za prodajno mjesto u gradu Puli. Ako imate završenu srednju školu ekonomskog ili trgovačkog usmjerenja te minimalno 3 godine iskustva u prodaji unutar sektora uređenja doma a u mogućnosti ste raditi samostalno i odgovorno, prijavite se ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close