Zanima vas studiranje u inozemstvu? Pročitajte ovo

Autor: Poslovni.hr , 09. siječanj 2013. u 10:07
Thinkstock

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) će u siječnju organizirati obrazovna savjetovanja i pripremne tečajeve za polaganje testova za prijavu na studij u inozemstvu.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) će u siječnju organizirati obrazovna savjetovanja i pripremne tečajeve za polaganje testova za prijavu na studij u inozemstvu.

Studentice triju sveučilišta koja se nalaze među top 100 svjetskih visokih učilišta pružit će posjetiteljima IRO-a i Facebook zajednice Želim studirati u inozemstvu (http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu) savjete iz prve ruke za upis na sve razine studija u SAD-u i Europi. Na besplatnim obrazovnim savjetovanjima će sudjelovati doktorandica Sveučilišta Pennsylvania State (SAD), diplomska studentica na Sveučilištu u Pittsburghu (SAD), te hrvatska studentica koja je studirala na prestižnom Sveučilištu Ghent (Belgija) u okviru europskog programa razmjene Basileus. Sve informacije o savjetovanjima i tečajevima dostupne su na www.iro.hr.  

Obrazovna savjetovanja sa studenticama inozemnih sveučilišta i obrazovnom savjetnicom IRO-a održavaju se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, 10000 Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

četvrtak, 17.01.2013., od 18:30 do 19:30 sati: Upis na diplomski i poslijediplomski studij u SAD-u; Jennifer Titanski-Hooper, Sveučilište Pennsylvania State.

četvrtak, 24.01.2013., od 18:30 do 19:30 sati: Upis na preddiplomski studij u inozemstvu; Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u IRO-u.

Virtualna savjetovanja na zidu Facebook zajednice Želim studirati u inozemstvu (http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu) održat će se u sljedećim terminima:

utorak, 15.01.2013., od 20:00 do 21:00 sati: Daniela Benčić, studentica ekonomije s iskustvom studentske razmjene u okviru europskih stipendijskih programa Basileus i Erasmus na Sveučilištu Ghent u Belgiji te Sveučilištu Johannes Kepler u Austriji, odgovara na pitanja o studiranju na europskim sveučilištima. 

srijeda, 23.01.2013. od 18:00 do 19:00 sati: Jessica Kuntz, diplomska studentica na Sveučilištu u Pittsburghu, odgovara na pitanja o studiranju u SAD-u na preddiplomskoj i diplomskoj razini, GRE testiranju, te prijavi na studij u SAD-u.

Predavanja se održavaju na hrvatskom jeziku, osim savjetovanja Upis na diplomski i poslijediplomski studij u SAD-u koje se održava na engleskom jeziku. Ulaz na sva savjetovanja u IRO-u je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na iro@iro.hr. Virtualnim savjetovanjima na Facebooku mogu se pridružiti svi članovi Facebooka bez prethodne predbilježbe.

Pored obrazovnog savjetovanja, u siječnju će se također održavati pripremni tečajevi za polaganje TOEFL iBT, GMAT i GRE testova koji su najtraženiji pri prijavi na studij u inozemstvu. Informacije o upisima na tečajeve nalaze se ovdje: http://www.iro.hr/hr/edukacijske-usluge/pripremni-tecajevi/.

Komentirajte prvi

New Report

Close