Zamjenik gradonačelnika Kovačević u Ostravi potpisao „Splitsko-ostravski apel“

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2015. u 09:23
Thinkstock

Riječ je o pozivu europskim gradovima na suradnju u području sigurnosti prometa u Europi i na proširenje „Europskog pilotnog projekta cjeloživotne obuke vozača i drugih sudionika u cestovnom prometu˝

Zamjenik gradonačelnika Kovačević u Ostravi potpisao „Splitsko-ostravski apel“ Zamjenik gradonačelnika Splita Goran Kovačević boravi u českoj  Ostravi gdje je sa zamjenikom gradonačelnika Ostrave Jiri Harovskyim potpisao u četvrtak, Splitsko-ostravski apel“.

Riječ je o pozivu europskim gradovima na suradnju u području sigurnosti prometa u Europi i na proširenje „Europskog pilotnog projekta cjeloživotne obuke vozača i drugih sudionika u cestovnom prometu“.

Ostrava i Split su gradovi prijatelji više desetljeća, a zamjenik gradonačelnika Kovačević boravi u Ostravi prigodom proslave 70 godina oslobođenja ovog češkog grada. Osim sastanka predstavnicima domaćina na čelu s gradonačelnikom Tomašom Macurom, dogradonačelnik Kovačević neformalno se susreo i sa češkim  premijerom Bohuslavom Sobotkom te ga tom prigodom pozvao u posjet Splitu.

Komentirajte prvi

New Report

Close