‘Zagreb je odlučio da ništa ne treba mijenjati’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. lipanj 2013. u 21:50
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

“Trebat će nam jako, jako puno sreće, budite uvjereni da će nam trebati jako, jako puno sreće”, poručio je Ostojić.

Kandidat koalicije SDP-a-HNS-a-HSU-Zeleni zajedno za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić izjavio je večeras nakon prvih izbornih rezultata da je Zagreb odlučio da sve ostane po starome, da ništa ne treba mijenjati.

"Evo, kao što vidite Zagreb je odlučio, dakle većina onih koji su danas izišli na izbore su odlučili da sve ostaje po starome, da ništa ne treba mijenjati. Vidite i sami da su to odlučili oni koji su izašli na izbore, a naravno i indirektno i oni koji nisu izašli na izbore", istaknuo je Ostojić u Izbornom stožeru zagrebačkog SDP-a, te je potom aktualnom i budućem gradonačelniku Milanu Bandiću zaželio dobar i uspješan rad, zbog svih, kako je rekao naših građanki i građanina Grada Zagreba, zbog naše djece i zbog mene samoga, zbog mojih nasljednika.

"Trebat će nam jako, jako puno sreće, budite uvjereni da će nam trebati jako, jako puno sreće", poručio je Ostojić.

"I na kraju ono standardno – 'Z.I.Z.' – zahvala, isprika i zamolba. Zahvala svima vama koji ste izašli danas na izbore, zahvala onima koji su dali meni glasove, zahvala mojem sjajnom timu, zahvala mojim zamjenicima, zahvala medijima na vrlo korektnom praćenju. Zahvala svim kandidatkinjama i kandidatima koji su izišli na sučeljavanja. Isprika ako sam nekoga izričajem, gestom, govorom, nedaj Bože uvrijedio. Moja kampanja je bila čista, bila je činjenična, ja bi je ponovio na isti način, ali znate i sami događa se da vas netko drugačije razumije", rekao je Ostojić.

Istaknuo je da je treće "Z" – zamolba – "gospodo, izađite na izbore, jer ako ne izađete na izbore odlučuje netko drugi", rekao je. Uputio je zamolbu medijima da nastave korektno i dalje raditi istraživačko novinarstvo, a uputio je i zamolbu svim budućim kandidatima da izađu na sučeljavanje, jer, kako je rekao "pa nije to strašna stvar".

"Izađite na sučeljavanje, branite svoje stavove, branite svoje programe. I evo to je to 'Z.I.Z.' – zahvala, isprika, zamolba. Hvala lijepa!", zaključio je Rajko Ostojić popraćen pljeskom okupljenih u Gradskoj organizaciji SDP-a Grada Zagreba, gdje se čekaju rezultati drugog kruga izbora za zagrebačkog gradonačelnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close