Zaba malim poduzetnicima dodjeljuje milijun kuna

Autor: Darko Bičak , 08. lipanj 2017. u 08:12
Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Umjesto klasičnog donatorskog programa, Zagrebačka banka odlučila poticati razvoj poduzetništva.

Poticaj malih poduzetnika Zagrebačka banka kroz projekt Moj Zaba Start nastavlja se i ove godine po četvrti put. Kako je pojasnio Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave, cilj projekta je pružiti potporu najboljima u različitim područjima, a zainteresirani će svoje ideje moći prijaviti na tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Financije i edukacija

Zaba će kroz ovaj projekt dodijeliti gotovo milijun kuna potpora, ali i omogućiti edukacije kroz mentorsku podršku partnera i ambasadora te promociju.

“Moj Zaba Start predstavlja jedinstven program u promicanju poduzetništva te je u isto vrijeme dio društvene odgovornosti Zagrebačke banke. Kroz prethodna četiri ciklusa Banka je poduprla 30-ak poduzetničkih inicijativa iz različitih područja kao što su IT industrija ili dizajn. Drago nam je vidjeti da su ti projekti s godinama napredovali i danas sigurno mogu biti poticaj i primjer drugima“, kazao je Živaljić prilikom predstavljanja projekta u srijedu u Zagrebu.

Zagorka Mintas, direktorica upravljanja poslovnim odnosom za klijente, istaknula je da dodana vrijednost sudjelovanja u programu leži i u činjenici da se finalistima i dobitnicima, uz financijsku potporu, osigurava i stručna podrška kroz različite poslovne edukacije s partnerima i poduzetničkim bankarima.

Bogate nagrade

Natječaj traje do 31. srpnja, a čitav projekt će se provoditi preko specijalizirane web stranice. Finalisti ovog projekta bit će poznati krajem rujna ove godine, a u svakoj kategoriji komisija Zagrebačke banke izabrat će po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna.

U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 
kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close