Za uskrsne blagdane otvorena 32 opatijska hotela, očekuje se 4500 gostiju

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. travanj 2019. u 09:16
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Središte događanja bit će Slatina, na kojoj će od 17. do 22. travnja biti priređen Uskršnji sajam, glazbeni nastupi, izložba oldtimera i programi animacije.

Za uskrsne blagdane u Opatiji će prema najavama hotelijera biti otvorena 32 hotela, u kojima se očekuje oko 4500 gostiju, izvijestili su u ponedjeljak iz Turističke zajednice Grada Opatije.

Bit će otvoreni svi opatijski hoteli na kojima nisu u tijeku radovi na rekonstrukciji, u njima će biti prigodni uskrsni programi, uskrsni doručak i ručak, a sve turiste će dočekati bogat program u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije.

Središte događanja bit će Slatina, na kojoj će od 17. do 22. travnja biti priređen Uskršnji sajam, glazbeni nastupi, izložba oldtimera i programi animacije. U Iki će se na gastronomskom događanju Šparuga i vino moći kušati domaće delicije.

Na Uskrsnom sajmu će se predstavljati nosioci oznake Feel&Taste i opatijski umjetnici – Udruga Lavanda, Ivy's Sweet Lavander, Okusi Kvarnera, Eda Mihovilić, Claudio Frank, Žana Boyd te Proizvodi od maslinovog drva – Jakopović Ivan, a posjetitelji će moći kušati i kupiti lokalne proizvode.

Sretan Uskrs brojnim Opatijcima i gostima poželjet će puhački orkestar Lovran na Slatini, a na terasi hotela Milenij bit će program za mališane uz potragu za pisanicama i druženje s uskršnjim zecom, Petrom Panom i Wendy.

Na Uskrsni ponedjeljak bit će otvorena tradicionalna izložba oldtimera na Slatini, za djecu je priređeno druženje s uskrsnim zecom, a tradicionalne plesove predstaviti će Folklorni ansambl Zora.

Komentirajte prvi

New Report

Close