Za novog predsjednika HUP Podružnice Varaždin izabran Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže

Autor: Objava za medije , 29. lipanj 2018. u 10:42
FOTO: HUP

U prostorijama Park boutique hotela u Varaždinu održana je izborna Skupština HUP Podružnice Varaždin na kojoj je izabran novi izvršni odbor Podružnice kao i novo predsjedništvo.

Na Skupštini su usvojeni Program rada i djelovanje HUP Podružnice Varaždin za naredno razdoblje kao i Izvješće rada Podružnice za prethodnu godinu. Skupština je otvorena predstavljanjem ključnih zakonodavnih aktivnosti i uspješnica HUP-a ostvarenih u 2017. godini.  Za predsjednika HUP Podružnice Varaždin u novom četverogodišnjem mandatu izabran je Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže, a za dopredsjednike Bernarda Cecelja direktorica tvrtke Bernarda i Franjo Turek, predsjednik Uprave MIV-a.

Zaključno je pred članovima Skupštine predstavljeno HUP-ovo istraživanje “Novi hrvatski iseljenici: Privremeni rad ili trajno iseljenje?” koje je pokazalo alarmantne podatke o tome koji profil ljudi većinski iseljava iz zemlje, a radi se prije svega o visoko obrazovanim, mladim ljudima, od kojih su mnogi bili zaposleni na neodređeno vrijeme prije odlaska u inozemstvo.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close