Za nerazvrstane ceste, područne škole i društvene domove 4,2 mil. kn

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. veljača 2013. u 15:00
Zupan Zagrebacki Stjepan Kozic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za dostavu projekata za poboljšanje gospodarskih i socijalnih uvjeta života.

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za dostavu projekata za poboljšanje gospodarskih i socijalnih uvjeta života u ruralnom prostoru, za što je osigurano 4,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Bespovratna sredstva, kako je danas priopćeno, dodjeljivat će se u tri kategorije – nerazvrstane ceste, područne škole i društveni domovi.

Tekst javnog poziva i prijavni obrasci za sve tri kategorije nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da dostave svoje projekte na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb. Natječaj je otvoren tijekom cijele godine.

Zahvaljujući mjerama ruralnog razvoja tijekom 2011. i 2012. godine na području naše županije uloženo je 10 milijuna kuna u izgradnju i sanaciju nerazvrstanih cesta te gradnju i opremanje društvenih domova i područnih škola, podsjetio je u priopćenju župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Komentirajte prvi

New Report

Close