Za jedno službeničko mjesto 14 kandidata

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2018. u 09:45
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Za mjesta u Upravnom odjelu za programe Europske unije vlada poprilično zanimanje.

U Gradu Osijeku, nakon ustroja novih upravnih odjela, u tijeku je izbor pročelnika, njihovih zamjenika, ali i popunjavanje slobodnih radnih mjesta. I dok se to sve manje-više odvija svojim tijekom, uz jednog, eventualno dva kandidata (za pročelnika UO-a za gospodarenje i upravljanje gradskom imovinom – su tri kandidata), za mjesta u Upravnom odjelu za programe Europske unije vlada poprilično zanimanje.

Kako piše Glas Slavonije, raspisana su dva natječaja – za višeg stručnog suradnika te za višeg referenta. U oba slučaja po jedan izvršitelj.

Nakon u veljači raspisanog javnog natječaja, 14 kandidata zadovoljilo je formalne uvjete za višeg stručnog suradnika, a četiri za višeg referenta. Pred svima njima je, početkom idućeg tjedna, pismena provjera sposobnosti i znanja iz odgovarajućih zakonskih i drugih odredbi.

Inače, u opisu je poslova stručnog suradnika na ovom radnom mjestu, između ostalog, i sudjelovanje u procesu izrade izvješća provedbenog plana za ITU mehanizam i sudjelovanje u radu ITU radnih skupina. 

Komentirajte prvi

New Report

Close