Za Božić si poklonite najbolji poklon: Novi posao

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2016. u 10:21
Foto: Shutterstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Njemačka kompanija IDK Kleinjohann GmbH & Co. KG s više od 50 godina iskustva u projektiranju i izgradnji konstrukcija, traži građevinskog inženjera koji se odlično služi engleskim i njemačkim jezikom u govoru i pismu. U dogovoru s poslodavcem, moguće je raditi i živjeti bilo u Hrvatskoj ili Njemačkoj. Opširnije o poslu i potrebnim kvalifikacija pročitajte ovdje.  

Tally Weijl traži financijskog kontrolora. Kandidat/kinja će biti odgovoran/na za regionalno koordinaciju financijskih operacija i konsolidacije financijskih izvješća za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Bugarsku. Kao glavne zadatke treba izdvojiti izradu financijskih izvješća i analiza, kontrola i praćenje poreznih pitanja za regiju i suradnja s odjelom računovodstva. Radno mjesto je grad Zagreb. Prijaviti se možete ovdje

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima koji traži Voditelja projekta web shopa. Od kandidata se očekuje vođenje projekta implementacije web shopa, upravljanje, kontrola i nadzor realizacije projekta, koordinaciju tima te kontroliranje troškova sukladno odobrenom planu budžeta. Prijaviti se može ovdje.

Kompanija smo s 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, praćenju energetske i procesne opreme u eksploataciji te u certificiranju proizvoda i osoblja traže NDT ispitivača – više izvršitelja. Za radna mjesta poželjna su znanja, vještine i iskustva u ispitivanju bez razaranja (NDT – Non-Destructive Testing) na energetskim, petrokemijskim, procesnim postrojenjima te strojarskim objektima u izgradnji i montaži. Brza prijava

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži Savjetnika za transakcije u poslovnici Karlovac (m/ž). Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, iskustvo u prodaji financijskih proizvoda, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te samostalan rad na računalu. Ako želite biti dio uspješnog tima i raditi u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo i u potrazi su za Specijalistom za HCCP. Osoba će biti odgovorna za kontinuirano vođenje i unapređenje procesa vezanih za HACCP sustav unutar cijelog poduzeća. Od kandidata se očekuje VSS veterine ili prehrambene industrije, iskustvo u radu s HACCP sustavom te poznavanje zakonskih regulativa vezanih za kontrolu kvalitete mesa. Ako ste zainteresirani za posao, možete se prijaviti ovdje.

Hotel Marina Selce traži stručnog suradnika u marketingu i prodaji. D kandidata se traži potrebno radno iskustvo, znanje stranog jezika i rad na računalu. Brza prijava.

XAL utjelovljuje inovativan dizajn i najnoviju tehnologiju, te je jedna od vodećih tvrtki u industriji rasvjete. U potrazi su za International ERP Project Manager-a (m/ž). Ako imate Vss u području IT-a, najmanje 5 godina radnog iskustva u struci i iskustva u radu s integriranim ERP rješenjima, timski ste igrač, otvoren za suradnju te komunikaciju s klijentima, prijavite se ovdje.

Posao.hr za klijenta, jednog od vodećih igrača na tržištu potrošačke elektronike, traži osobu za poziciju Video specijalist / Dizajner / Specijalist za digitalnu komunikaciju (m/ž). Ključni zadaci su Video produkcija (end to end) – osmišljavanje scenarija, video snimanje, video editing (naglasak na video editing), Izrada animirane grafike, end to end produkcija video/animinirani oglasa, montaža sa audiom te ostali poslovi grafičkog dizajna, upravljanje oglašivačkim platformama, e-mail marketinga i slično. Brza prijava.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži , s mjestom rada u gradu Umagu. Zadaci između ostalih uključuju kontrolu proizvodnje u svim fazama proizvodnog procesa, obilazak strojeva i pripremanje uzoraka za analitička ispitivanja. Uvjeti su SSS (kemijski smjer), poznavanje principa rada i proizvodnje u prehrambenoj industriji, te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom, ISO i HACCP prednost. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Za Božić si poklonite najbolji poklon:

Novi posao

Niste toliko blesavi da morate raditi za druge , postanite poduzetnik , otvorite si sa malo kuna svoju tvrtku , obrt ili OPG i bogatite se !

New Report

Close