Vulin: Kujundžićev rezultat ispod očekiv

Autor: Poslovni.hr/Hina , 28. prosinac 2014. u 22:09
Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Dragan Vulin, predsjednik stranke HDSSB koja je podržala predsjedničkog kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića, izjavio je kako je rezultat njihova kan

 Dragan Vulin, predsjednik stranke HDSSB koja je podržala predsjedničkog kandidata Saveza za Hrvatsku Milana Kujundžića, izjavio je kako je rezultat njihova kandidata ispod očekivanja.

Ivana Sinčića smatra najvećim iznenađenjem ovih predsjedničkih izbora i pokazateljem koliko su zapravo veliki problemi u Hrvatskoj koji tište građane. Očito da su građani u njemu vidjeli nadu da se nešto može i mora promijeniti, rekao je u telefonskoj izjavi Hini Vulin u ndjelju navečer u trenutku kad je ulazio u Zagreb gdje dolazi kako bi se pridružio Kujundžićevu stožeru.

Predsjednik HDSSB-a je rekao da on osobno poziva građane da izađu na izbore u drugom krugu i da glasuju po svojoj savjesti. Što se stranke tiče, Predsjedništvo i Glavni odbor HDSSB-a će o preporukama svojim biračima odlučiti vjerojatno već u ponedjeljak, rekao je Vulin.

HDSSB i dalje želi politički uspjeh Milanu Kujundžiću, rekao je Vulin dodavši kako u Stožer Milana Kujundžića dolazio zajedno s predsjedničkim kandidatom Kujudžićem.

Na upit kako komentira da je do poslijepodnevnih sati najmanje birača izašlo u Osječko-baranjskoj županiji, Dragan Vulin je rekao da je to još jedan znak da se u tom dijelu Hrvatske teško živi i da mnogo toga treba promijeniti.

Po privremenim rezultatima koje objavljuje DIP, nakon gotovo 84 posto obrađenih biračkih mjesta, Kujundžić je s oko 6 posto glasova i ostao na začelju predsjedničkih izbora.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close