Vodovod Osijek poklonit će platišama hrvatske zastave

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2013. u 08:56
Zastava Republike Hrvatske. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

‘Mislimo da bi hrvatske zastave mogle motivirati građane da urednije podmiruju svoje račune.’

Rukovodstvo osječke komunalne tvrtke Vodovod Osijek, tvrtke u vlasništvu Grada, odlučilo je svim Osječanima koji uredno plaćaju njihove usluge Vodovod Osijek poklonit će po jednu hrvatsku zastavu, doznaje Novi list. Dio troškova za nabavku zastava snositi i Grad Osijek.

Planirani iznos za nabavku 30 tisuća hrvatskih zastava od 750 tisuća kuna (600 tisuća bez PDV-a) gotovo je deset puta veći od iznosa što ga Grad Osijek u tekućoj godini izdvaja za subvencvije trgovačkim društvima, poljoprivrednicima i obrtnicima izvan javnog sektora (80 tisuća kuna), piše list. Iznos rezerviran za državne zastave veći je također i od iznosa namijenjenog redovnoj djelatnosti osnovnih škola u Osijeku (538 tisuća kuna).

S poklanjanjem zastava složio se i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo iz HDSSB-a. “Mislimo da bi hrvatske zastave mogle motivirati građane da urednije podmiruju svoje račune. Osim toga, kad su naši generali Gotovina i Markač pušteni iz haškog pritvora, primijetili smo da dosta Osječana nije izvijesilo zastave iz jednostavnog razloga što ih nemaju=, objašnjava osječki gradonačelnik 

Komentirajte prvi

New Report

Close