Vlasnik Soliduma priveden zbog poreznog duga od najmanje 40 milijuna kn

Autor: Poslovni.hr , 30. prosinac 2013. u 17:25
Goran Jakus/PIXSELL

Policija mu je pretraživala kuću u Velikoj Gorici i poslovne prostore Solidum, te trgovačko društvo Poljoprivedna stanica.

Vlasnik trgovačkog centra Solidum Željko Žužić uhićen je u ponedjeljak rano ujutro u svojoj kući u Velikoj Gorici, piše Večernji list. Sumnjiči ga se za zlouporabu položaja i ovlasti, odnosno porezno dugovanje od najmanje 40 milijuna kuna, te nezakonito kupljenih nekretnina u vrijednosti 380 milijuna kuna.

Tijekom ponedjeljka policija mu je pretraživala kuću u Velikoj Gorici i poslovne prostore Solidum, te trgovačko društvo Poljoprivedna stanica. Neslužbeno se doznaje da se radi o krim istraživanju koje traje već dulje vrijeme. Očekuje se da bi tijekom sutrašnjeg dana Žužić mogao biti doveden pred istražne tužitelje.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (14)
Pogledajte sve

Čim se Mesić vrati iz Kine odmah će pasti optužnica.


Mesic ode 7 dana u Kinu, a oni mu strpaju prijatelja u zatvor.

Oni su iz mog kraja.

G. Žuži otvoreno priča o prijateljstvu i uspjehu sa Mesićem dok gđa. žužić “trese” Županskijim sudom u VG i smješta papire za zemljišta.

Koliko znam, samo od preprodaje zemlje za AC Zagreb Sisak dobro su profitirali.

Uzas.

Što je IQ niži odanost partiji je viša! Tome svjedoče brojni ministri…


Bajić je preneinteligentan da bi DORH mogao voditi kao samostalno tijelo…dok je njega ono će biti uz skute politike. Koliko sam ga slušao ono malo što je ovih godina bio u medijima radi se o poprilicno ograničenom čovjeku skromnih intelektualnih kapaciteta

ali odanom dugu i komunisti, a partija to jedino i zahtijeva

New Report

Close