"Vlada nije odustala od ugradnje razdjelnika"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

50-ak tisuća kućanstava nema ugrađene razdjelnike.

Gost Dnevnika Nove TV bio je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić koji je rekao da se neće odustati od ugradnje razdjelnika

"Prema informacijama s kojima raspolažem oko 102.000 kućanstava ima ugrađene razdjelnike. 50-ak tisuća kućanstava nema ugrađene razdjelnike. Želim naglasiti da ne postoje nedvojbeni dokazi o štetnosti, odnosno o negativnim posljedicama ugradnje razdjelnika.

Rješenje ovog problema vidimo u izmjenama i dopunama zakona o toplinskoj energiji i pravilnika kojima ćemo urediti ovo pitanje, tehniku ugradnje, kontrole i niza drugih pitanja po pitanju razdjelnika. Koncept ugradnje razdjelnika nije koncept od kojeg se u ovom trenutku odustalo", kazao je Ćorić za Novu TV.

Komentari (2)
 • Kirin
  Kirin 10:33 21.11.2017.

  Ispravniji naslov: Vlada je odustala od procesuranja kriminala (razdjelnici i OIE) u režiji mafijaša iz HNS!
  A tko lojtre drži…..

 • renči
  renči 9:17 21.11.2017.

  Razdjelnici su lopovluk proveden na drzavnoj razini.
  Svi koji podrzavaju razdjelnike i kradju novca, zapravo otimačinu, trebali bi biti procesuirani. Razgovarajte s ljudima koji su ugradili razdjelnike koliki su im racuni za grijanje, kolika im je prosjecna temperatura u stanovima, mogu li ostvariti ustede uz razdjelnike.
  Racuni veci, prosjecna temp oko 18 do 20 stupnjeva, ne moze se ostariti ustede jer neovisno radi li 3 ili 6 radijatora cijena grijanja je ista, cijena razdjelnika po radijatoru je 400 kuna. Pljacka u organizaciji države, HNS, a kako vidimo i HDZ.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve