Virovitica prednjači u iskorištenosti bivših vojnih objekata – novi zahtjev PU VPŽ

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2016. u 15:57
Grad Virovitica

Prostor bivše virovitičke vojarne, od 2011. godine kada je darovan Gradu Virovitici, do danas popunjen raznim sadržajima

Gledajući stanje sa preuzetim vojnim objektima u Hrvatskoj Virovitica sigurno predstavlja jedan od pozitivnih primjera dobrog gospodarenja i iskorištenosti bivših vojnim objektima. Tako je prostor bivše virovitičke vojarne, od 2011. godine kada je darovan Gradu Virovitici, do danas popunjen raznim sadržajima. Na navedenim prostorima, uz potrebnu adaptaciju, smjestilo jedno od najmodernijih hrvatskih visokih škola odnosno Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, studentski restoran i caffe bar „Škola“, Državni arhiv Virovitica, Javna vatrogasna postrojba Virovitica, Zajednica športskih udruga grada Virovitice, Sklonište za životinje, tu je smještena i jedan od najmodernijih hrvatskih karting staza itd.

Prošle godine osiguran je i prostor za potrebe Interventne jedinice policije Policijske uprave Virovitičko-podravske no na posljednjem Kolegiju gradonačelnika razmotren podnesak Policijske uprave Virovitičko-podravske za osiguranjem novog poslovnog prostora. Prema zahtjevu osiguranjem novog prostorom bi se uz interventnu policiju i Postaja prometne policija i Policijska postaja preselile iz prostorija u Ulici Stjepana Radića (kod Željezničkog kolodvora) u prostre na desnoj strani bivše virovitičke vojarne.

Komentirajte prvi

New Report

Close